Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvad er Windows Phone 7?

Hvad er Windows Phone 7?

| 2. juni 2011 | 0 Comments

windows-phone-logoDette er måske den mest oplagte artikel at starte ud med eftersom at Windows Phone 7 bliver omdrejningspunktet for hele dette site.
Dog vil jeg tro at du har en rimelig god idé om hvad det er, eftersom du har fundet frem til WindowsPhoneFan.dk

Windows Phone 7 er et mobilt operativsystem udviklet af Microsoft og efterfølgeren til deres Windows Mobile platform.[2] Det blev udgivet i Europa, Singapore og Australien den 21. oktober 21, 2010, og i USA og Canada den 8. november 2010, Mexico den 24. november 24, og vil blive udgivet i Asien i 2011.[3]

Kilde: Wikipedia

Windows Phone 7 er Microsofts mobile OS der skal tage kampen op med Apples iOS og Googles Android.

Her er en lille video der viser lidt af hvordan Windows Phone ser ud og fungerer.

Windows Phone 7 har i skrivende stund været ude i ca. 9 måneder og er derfor væsentlig efter de to store spillere på Smartphone markedet, nemlig iOS (iPhones) og Android.
For at se hvad Microsoft og Windows Phone 7 er oppe imod, så lad os se hvordan marked var fordelt pr. Q4 2010 da Windows Phone 7 havde været på marked i 2-3 måneder.

Smartphone_share_current

Kilde: Wikipedia

Efter som Windows Phone 7 ligger og gemmer sig inde i den grå 3% del af diagrammet, kan vi vidst hurtig blive enige om at Microsoft har noget af en kamp foran sig.
Dog er det ikke en umulig kamp. Microsoft gør mange ting rigtigt med Windows Phone 7, efter min mening, så jeg tror virkelig på at det bliver stort – rigtig stort!

Følg med her på WindowsPhoneFan.dk og læs om alle de eksisterende og kommende features i Windows Phone 7.

Category: Andre nyheder

Leave a Reply