Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
WindowsPhoneFan.dk - Dansk Windows Phone community

WindowsPhoneFan.dk – så var vi her

| 2. juni 2011 | 1 Comment

Så kom vi i luften med WindowsPhoneFan.dk og vi vil her i denne – den første artikel – ridse op hvad tanken er bag siden og hvad det er vi vil opnå.

Hvorfor lave WindowsPhoneFan.dk?
Det korte svar – fordi der mangler en dedikeret side til danske Windows Phone brugere.

WindowsPhoneFan.dk er dedikeret til Windows Phone og vil derfor udelukkende omhandle Windows Phone relaterede emner. Imodsætning til nogle af de store internationale sider der også omhandler Windows Phone, vil vi forsøge at have den danske vinkel på – så det bliver relevant for dig som Windows Phone bruger i Danmark.

Hvad er formålet med WindowsPhoneFan.dk?
Formålet med WindowsPhoneFan.dk er at gøre det nemt for Windows Phone interesserede danskere at holde sig opdateret med de seneste nyheder.
Idéen er at siden over tid vil indeholde anmeldelser, guides, tips & tricks, interviews og meget mere, som alt sammen gerne skulle komme de danske Windows Phone brugere til gode.

Hvorfor navnet “WindowsPhoneFan”?
Noget skulle siden hedde og det her var det bedste vi kunne komme på. iPhone brugerne har Vildmedmac.dk, som i virkeligheden er inspirationen til denne side, og det er da et lige så underligt navn. :)

Lad os så komme igang!
Håber du kan se idéen med siden, vil bakke op omkring og bruge den. Jo flere vi er, jo bedre bliver den!
Giv din mening tilkende i en kommentar nedenfor – altid dejligt med feedback.

Tags: , , , ,

Category: Andre nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Tillykke WindowsFan.dk - 2 års fødselsdag - WindowsFan.dk | 3. juni 2013

Leave a Reply