Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Metro-stilen er til andet end bare Windows Phone - WindowsFan.dk

Metro-stilen er til andet end bare Windows Phone

| 3. juni 2011 | 0 Comments

Dette er ikke helt Windows Phone relateret, men det har alligevel en form for relevants i forhold til udbreddelse folks kendskab og adoption af Metro design stilen.

Som du måske ved hedden den grafiske brugergrænseflade på Windows Phones “Metro”. Grunden til den hedder dette er at Microsoft har taget udgangspunkt i den stil og ikoner som typisk bruges på Metro stationer, lufthavne osv. Altså steder hvor det er vigtigt at folk meget hurtigt kan gennemskue hvad et ikon betyder og derved nå hurtigere frem til destinationen.

Indtil videre har denne Metro stil være brugt på Windows Phones, Zune Software og Zune afspillerne. Nu har Microsoft så for første gang offentliggjort en video af brugergrænsefladen på Windows 8. Metro stilen går igen her, så man må sige at Microsoft går all-in på den stil her og thumbs-up til det, da det fungere rigtig godt.
Bedøm selv i videoen nedenfor.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply