Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia's Windows Phone design koncept - WindowsFan.dk

Nokia’s Windows Phone design koncept

| 4. juni 2011 | 2 Comments

Om Microsoft køber Nokia eller ej, så kan man ikke komme uden om at de design koncepter der er sluppet ud fra Nokia ser virkelig lovende ud.

Nokia Windows Phone Koncept

Kilde

Lige pt lider langt de fleste, hvis ikke alle, af de Windows Phone telefoner man kan købe, af at de ikke er specielt “sexy”. De har simpelthen ikke café-potentiale, hvilket man bestemt ikke skal undervurdere. Dette har dog nok på nuværende tidspunkt ikke så meget at sige på det danske marked, da langt de fleste i Danmark der har en Windows Phone nok er udviklere eller i hvert fald har telefonen af en anden grund at den er “sexy”.

Når vi nu kommer hen i efteråret og Mango rammer gaden, så begynder Hr. og Fru. Danmark også lige pludselig at få øjnene op for Windows Phone telefonerne og her går det hen og bliver rigtig vigtig at vi får nogle “smarte” telefoner på gaden.

Vi er mange der har store forventninger til Nokia’s modeller, som eftersigende skulle komme allerede til efteråret, men det er dog ikke bekræftet.

 

Tags: , , , ,

Category: Andre nyheder

Leave a Reply