Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Adgang til Marketplace/US-konto/kreditkort - WindowsFan.dk

Adgang til Marketplace/US-konto/kreditkort

| 7. juni 2011 | 5 Comments

Marketplace LogoVi danskere har som udgangspunkt ikke adgang til Windows Phone 7 Marketplace før Mango opdateringen kommer til efteråret 2011. Indtil da skal vi tage lidt kreative metoder i brug for at få adgang til Marketplace og endnu mere kreative for at få lov at købe apps.

At få adgang til Marketplace er som sådan nemt nok.
Når du starter din Windows Phone 7 op for første gang, så beder den dig om at logge på med dit Live-ID. Dette går hen og bliver dit “root” Live-ID og kan ikke slettet fra telefonen uden at nulstille den helt. Når du bliver spurgt om dette, så har du muligheden for også at oprette et Live-ID. Du opretter et nyt Live-ID og vælger at du bor i USA.
Herefter starter telefonen op og du er igang. Du kan nu efterfølgende tilføje dit danske Live-ID, din normale Facebook konto osv. uden problemer.
Med denne adgang til Marketplace kan du downloade free og trial apps, du kan ikke købe apps.

Hvis du vil have mulighed for at købe apps skal der som sagt lidt mere kreative metoder i brug og dette er der skrevet en fin lille guide til over i Facebook gruppen for Windows Phone 7 i Danmark.

Så nu er det vidst bare at komme igang, hvis du ikke allerede har adgang til Marketplace.

Tags: , , , ,

Category: Guides, Tips & Tricks

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Adgang til Marketplace i Zune | WindowsPhoneFan.dk | 10. juni 2011
 1. Tak for tippet – det ville jeg have ønsket at jeg vidste da jeg loggede på den første gang og oprettede en dansk Live-konto på min nye HTC Trophy!

  Ved du hvad man skal gøre for at få adgang til Marketplace i dén situation – det er ikke lykkedes mig at finde et sted på telefonen eller på min Live-konto hvor jeg kan ændre mit land?

  Skal jeg nulstille telefonen helt og oprette et nyt Live-ID?

  mvh
  Christian

 2. Mads siger:

  Altså det som helt sikkert vil virke er at du nulstiller telefonen (desværre, “root” live-id kan ikke ændres på andre måder), og opretter et nyt US live-id direkte på telefonen som beskrevet.

  Når det er sagt, så har jeg faktisk læst at nogen har fået deres danske live-id til at fungere ved bare at ændre deres lokation inde på deres live-id profil. Jeg har også selv prøvet dette, men det virkede ikke for mig.

  Jeg regner med at give det et skud igen her inden længe, da jeg alligevel har planer om at at nulstille min telefon for at lave nogle videoer her til siden af hvordan man sætter den op, vise features osv.

 3. Nino Fencker siger:

  Hvordan kommer udenom billing informationssiderne – der ønskes gyldige USA adresser.
  Jeg kan se på den FB-side, nogen har registeret deres Danske betalingskort.

  Mvh. Nino

 4. Mads siger:

  Jeg har ikke selv prøve dette, jeg venter til Marketplace åbner rigtig i Danmark her om kort tid, så kan desværre ikke svare dig på det.

  Prøv at opret dit spørgsmål i vores forum: http://www.windowsphonefan.dk/forum/

  Dog vil jeg tro at man bare finder en adresse i USA på nettet og så er det det, men ellers så prøv at spørg her inde i forummet.

  Håber det hjælper.

Leave a Reply