Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Marketplace DK - WindowsFan.dk

Marketplace DK

| 9. juni 2011 | 0 Comments

MarketplaceDK Screenshot01Som du sikkert ved så er der ikke noget dansk marketplace endnu. Dette har dog ikke forhindret en kvik udvikler i at lave en “Dansk Marketplace”-app.

Denne app opføre sig som det rigtige Marketplace, men indeholder kun apps fra danske udviklere. Du kan på den måde let browse rundt og få et indblik i hvad der pt findes derude af apps udviklet af danskere.

Nu tænker du sikkert – betyder det at jeg her kan købe apps i denne danske Marketplace? Nej, det kan du ikke. Denne app, er som sådan en app ligesom alle de andre. Denne app henter bare data fra det rigtige Marketplace og finder frem til alle de apps der er udgivet af danske udviklere. Når du vil ind og hente en app du har fundet via “Dansk Marketplace” så vil du blive sendt over i den rigtige Marketplace og hente den derfra.

Marketplace DK er gratis og kan hentes nedenfor.

Publiseret af Martin Esmann

Hent app fra Marketplace Ikon

 

Tags: ,

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Leave a Reply