Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 7 Marketplace i Danmark til efteråret 2011 - WindowsFan.dk

Windows Phone 7 Marketplace i Danmark til efteråret 2011

| 10. juni 2011 | 0 Comments

Til efteråret kommer den længe ventede opdatering til Windows Phone 7, kode navn Mango. Feature listen er lang for Mango og vi har her på siden allerede skrevet en del om nogle af de nye ting der kommer.

Noget som vi måske ikke har gjort så meget (nok) ud af, er at fortælle at vi til efteråret får adgang til Marketplace. Dvs. du vil kunne bruge dit normale danske Live-ID til at logge på din telefon og her igennem nu få lov at købe apps, uden at du skal snyde dig til det på nogen måde.

Ved Microsoft’s årlige konference, MIX, blev der fortalt at de har udvidet antallet af lande hvorfra man kan købe apps fra 16 til 35! Som det kan ses på det lille screenshot nedenfor, så er Danmark ét af dem Smile

image

Udover at vi får adgang til Marketplace, så er Windows Phone 7 også blevet oversat til dansk – endnu en fantastisk ting!

Kombinationen af disse to tager lige pludselig Windows Phone 7 fra at være en telefon kun “nørderne” (læs: udviklerne) har, til at være en telefon som Hr. og Fru. Danmark også kunne gå ned og finde på at købe i deres lokale mobil shop, på lige fod med Android og iPhone telefoner.
Dette må naturligvis betyde at vi til efteråret vil begynde at se rigtige reklamer for Windows Phone 7 i Danmark, hvilket der intet var af da Windows Phone 7 egentlig kom til Danmark i Oktober 2010. Jeg er ret sikker på der ikke er brugt meget mere end 0 kr. på marketing der tilbage i oktober 2010, simpelthen fordi teleudbyderne ikke turde satse for meget på en telefon der ikke var på dansk eller hvad adgang til en online marked plads. De “nørder” der absolute SKULLE have en (som mig selv Smile ) de skulle nok selv komme ned og spørge efter dem – og det gjorde vi så.

Det jeg vil frem til er, at vi til efteråret nok vil få lov at opleve “lanceringen” af Windows Phone 7 igen, denne gang dog på den rigtige måde. Det er i hvert fald hvad jeg håber på, fordi jo flere Windows Phone 7 brugere der findes i Danmark, jo flere gode lokale danske apps får vi også fordi der er et marked for det.

Det bliver spændende at følge og nu kan efteråret jo ikke komme hurtig nok Smile

Som en lille fodnote kan nævnes at den video der linkes til som kilde til denne artikel bestemt er et kig værd. Selvom den er rettet mod udviklere, så fortælles der om og vises mange nye features frem, som er aldeles interesante.

Kilde: Microsoft MIX2011 Keynote

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply