Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Mulig løsning af MMS problem på LG Optimus 7 - WindowsFan.dk

Mulig løsning af MMS problem på LG Optimus 7

| 15. juni 2011 | 8 Comments

LG Optimus 7 / LG E900Flere har reporteret at have haft problemer med at få MMS til at fungere på deres LG Optimus 7. Heldigvis har vi en kvik bruger her på WindowsPhoneFan.dk, Jesper Hansen, som har fået løst problemet.
Vi siger tak til Jesper for nedenstående guide.

Bemærk: Ved at følge denne guide roder du ved dele af din telefon som du som forbruger ikke burde pille ved. Det er derfor på eget ansvar at følge denne guide, ligesom der desværre ikke er nogen garanti for den virker.

Først sikrede jeg mig at data connection var på ON og at jeg havde skrevet min udbyders APN ind. Jeg gik i settings -> mobile network –> add apn og da jeg har 3.dk som udbyder tilføjede jeg data.tre.dk og valgte herefter 3DK i network selection.
Så går turen til selve telefon delen.

 1. Ring ##634# og tryk send
 2. Herefter trykkes password som er 277634#*# og man kommer til ”Factorymenuen”
 3. Så vælges ”Engineer menu”
 4. Herefter ”Other settings”
 5. Vælg ”Set ADC” og sæt den til enable
 6. Tryk windows tast tilbage til startskærm og genstart
 7. Herefter følges trin 1-5 så man igen kommer til ”other settings”
 8. Vælg ”set network profiles”
 9. Nederst på denne side er en liste med *.xml filer
 10. Da jeg som skrevet har 3.dk som udbyder, vælger/markeres filen _PROV_3DK_238_06XML
 11. Tryk Windows tast til startskærm og genstart
 12. Send MMS

Nu har jeg kun gjort det 1 gang, men dette var måden jeg gjorde det på. Denne metode virker vist kun til Optimus 7 og altså ikke til HTC eller Samsung, desværre. Hvis man ikke har 3.dk som udbyder må man prøver sig frem ift XML filen, men der burde være nogle som ligner.

Update: En liste over APN’er er at finde her, de hjalp i hvert fald Tom. Tak for linket Tom :)

Virkede guiden for dig? Lad os vide hvad dine erfaringer er med denne guide i en kommentar nedenfor.

Tags: , , , ,

Category: Tips & Tricks

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tom ulrich siger:

  Så lykkedes det mig at få LG en til at sende MMS:)
  jeg fandt min udbyder Call me på hjemmesiden som jeg har linket til.

  http://www.mobildebat.dk/showthread.php?167658-APN-(Web-indstillinger)-tr%25E5den&s=00311fa5e2fd223b240fd9791241b993

  Vh. Tom Ulrich

 2. Mads siger:

  Cool! Fedt du fik det til at virke.
  Fuldte du guiden ovenfor eller satte du bare APN op på din LG ud fra den liste du linker til?

 3. Tom ulrich siger:

  Jeg fulgte guiden(tak for den:) og intastede MCC og MNC værdierne fra den liste jeg fandt på mobildebat.dk så spillede det bare:D
  Super mobil den LG min bedste til dato.

 4. Mads siger:

  Ok cool, jeg må hellere lige smide linket op i artiklen så, så det er nemmere at se for folk end her nede i kommentarene.
  Tak for det :)

 5. Rasmus siger:

  Min tlf viser ikke nogle XML filer i listen :-(

 6. Thomas siger:

  Jeg har heller ingen xml filer i listen (AT&T LG Quantum)

 7. Mauria siger:

  Til Jer, der ikke har xml-filer i listen; prøv at skrive 238 i MMC feltet og tryk på “Find”. Så skulle der gerne komme en liste frem med xml-filer. Den der hedder _PROV_TDC_DK_238_01_ENG.xml virkede for mig (jeg er TDC kunde), så jeg nu kan modtage MMS beskeder igen. I listen findes ydermere CBB, 3, Telmore og nogle andre, jeg ikke lige kunne udlede selskabet for.

 8. Thomas siger:

  Fedt mand, det virkede :-) Tror jeg, jeg kan i hvert fald sende MMS til mig selv, det kunne jeg ikke før (Jeg valgte **_TEL_** da jeg har pay’n’go (på Telias net).
  Jeg skulle dog ind og vælge min gamle APN som default, for at få internettet til at køre ordentligt.

Leave a Reply