Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft tester Mango på HTC Mozart - WindowsFan.dk

Microsoft tester Mango på HTC Mozart

| 19. juni 2011 | 2 Comments

Hvis man  skal tro Alessandro Teglia, som er Community Program Manager for Microsoft Italien, så kører han Mango på sin HTC Mozart allerede nu. Selvfølgelig er dette ikke en færdig version, men viser trods alt at Microsoft allerede nu er begyndt at test Mango på rigtige enheder og ikke kun på deres udvikler telefoner, som fx. HTC Mazaa.

Forhåbentlig er dette for at være helt sikker på udrulningen af Mango kommer til at køre gnidningsfrit, så vi ikke havner i endnu en “NoDo” updatering.

Kilde: Wmpoweruser

 

Tags: ,

Category: Rygter, Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Morten siger:

    Det er jo min telefon! Lækkert! Glæder mig til at få opdateringen.

  2. Mads siger:

    Ja ok der har jeg måske ikke været helt tydelig nok. Dette betyder desværre ikke at folk med HTC Mozart kan se frem til at få Mango før os andre. Det betyder bare at Microsoft, internt, er begyndt at test Mango på nogen af de WP7 modeller som findes på markedet i dag.

Leave a Reply