Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia vil mere end bare hardware - WindowsFan.dk

Nokia vil mere end bare hardware

| 19. juni 2011 | 0 Comments

Ved Qualcomm Uplinq konferencen holdt Stephen Elop, Nokia CEO, en af keynote talerne. Her talte han om hvordan Nokia har ændret deres syn på hele det globale mobil marked, som i følge ham har ændret sig markant inden for de sidste par år.
Fra at være en kamp om at have de bedste enheder (læs: mobil telefoner), så er det nu en kamp om at have det bedste økosystem.
Selvfølgelig er både hardwaren og OS’et af væsentlig betydning, men efterhånden er alle de services som ligger uden for telefonen blevet lige så vigtige – ja rent faktisk vigtigere.

Lige præcis services er netop noget at det som har været på tale i forbindelse med aftalen mellem Microsoft og Nokia. Nokia skal eftersigende byde ind med mere end bare telefoner med Windows Phone 7 OS’et på.
Da Nokia står meget stærkere end Microsoft i Europa når det kommer til lokale søgninger, kort mm., kunne man jo godt forestille sig at Nokia og Microsoft på en eller anden måde ville konsolidere deres services. På den måde kan de forhåbentlig opnå at forbrugeren får en god oplevelse med sin Windows Phone 7 – uanset om han er i Nord Amerika eller Europa.

Her i Danmark kan vi så håbe på at dette, i hvert fald på sigt, gør at vi også får glæde af nogle af alle de smart Bing features som desværre kun er tilgængelige i Nord Amerika på nuværende tidspunkt.

Se high-lights fra Stephen Elop’s keynote her.

Kilde: Pocketnow

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply