Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Endnu en Windows Phone 7 fan video af Brandon Foy

Endnu en Windows Phone 7 fan video af Brandon Foy

| 21. juni 2011 | 0 Comments

Jeg har tidligere skrevet om Brandon Foy’s fan video som Microsoft har lovet at gøre til en rigtig reklame i USA, hvis den får mere end 200.000 visninger.
Jeg googlede Brandon Foy tidligere i dag og fandt en af hans tidligere videoer med Windows Phone 7. Denne synes jeg virkelig også er et kig værd. Personligt synes jeg det er en ret fed effekt der er i starten med de her tiles der lyser op i takt til musikken.

Denne video er rent faktisk ældre end den anden, men den her er mindst lige så fed efter min mening. Det er marketing i den stil der som skal for at folk får øjenene op for Windows Phone 7 :)

Lad os se hvad der sker til efteråret hvor mine personlige forventninger er at der kommer lidt mere gang i marketing maskinen mht. Windows Phone 7 her i Danmark.

Tags: ,

Category: Andre nyheder

Leave a Reply