Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Pre-release af Mango til udviklere - lever stadigvæk - WindowsFan.dk

Pre-release af Mango til udviklere – lever stadigvæk

| 23. juni 2011 | 0 Comments

Nyheden om at udviklere skulle få adgang til Mango (beta) her inden for kort tid lever endnu.

Det seneste i denne historie er at Neowin.net har snakket med en kilde i Microsoft som kunne afsløre nogle interessante ting.
For det første kan han afsløre at grunden til at denne Mango-beta/pre-mango release er blevet udskudt er fordi det build af OS’et som var planlagt, havde nogle referencer til et internt file share hos Microsoft. Dette kan udviklere ude fra naturligvis ikke tilgå, hvorfor de har måtte ændre det.

Derudover så kan han også fortælle om opgraderings processen. Dette vil ske via Zune, men hvor der skal køres et program/script inden som laver nogle ændringer i registrerings databasen så Zune kigger efter updates et andet sted end normalt.
En meget vigtig ting der også nævnes er at den pt eneste sikre måde at opgradere fra pre-mango til den final release er ved at rulle tilbage til den backup der bliver taget inden du opgradere til pre-mango. Dette betyder altså at den PC du opgradere fra skal du være rimelig sikker på ikke går ned og at du har adgang til den de næste par måneder – ellers kommer du måske aldrig længere end pre-mango på den telefon.
Ja, det lyder lidt farligt, men lad os nu se hvad der sker.

I hvert fald bliver det møg spændende at følge med på den her historie de næste par dage og se om vi rent faktisk får adgang eller ej. Intet er jo sikkert før man sidder med pre-mango på sin telefon.

Kilde: Neowin.net

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply