Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
High-res billeder af Nokias første Windows Phone 7 [SeaRay]

High-res billeder af Nokias første Windows Phone 7 [SeaRay]

| 24. juni 2011 | 7 Comments

Så er der kommet lidt high-res billeder af Nokia’s første Windows Phone 7 telefon – kodenavn SeaRay.
Dette er faktisk ikke helt sandt, rent faktisk er det nogle high-res billeder af Nokia N9, med nogle små ændringer, lavet af DownrightWireless.com. Dette skulle give os nogle high-res billeder som nok kommer ret tæt på hvordan den endelige udgave kommer til at se ud.

Efter det vi så i går i videoen med Stephan Elop, synes jeg den så rigtig cool ud, men det var ret dårlig kvalitet, så var svært at se detaljer.
Det kan man på disse billeder og jeg synes faktisk den her telefon ser rigtig cool ud!

Dog så jeg gerne at den fik hardware knapper i stedet for touch. Jeg vil helst ikke have at mine Tilbage/Start/Søg knapper er touch da man alt for tit kommer til at ramme dem ved en fejl – så please Nokia put nogle hardware knapper på dyret :)

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Windows Phone 7 er en af “de fede” | WindowsPhoneFan.dk | 13. juli 2011
 1. Esben siger:

  Den ser fed ud! Og jeg har intet imod touch knapper :-)

 2. Mads siger:

  Ja ser sgu fed ud og bliver spændende at se hvad de finder ud af med de knapper der. I videoen der igår der sørgede de sjovt nok for hele tiden ikke at vise bunden, så måske er den del stadigvæk på tegnebræddet.

 3. Christian siger:

  Hvis de undlader touchknapper og Mango i øvrigt viser sig så lovende som det ser ud til så skifter jeg min iPhone ud

 4. Mads siger:

  @Christian – Det er sådan det skal lyde! Amen! :)
  Mht. touch knapper, så kommer der jo mange forskellige modeller over tid, så de laver helt sikkert også nogen med hardware knapper.

 5. Rita siger:

  Jeg glæder mig allerede til jul, hvor jeg skal have en ny Nokia WP7 mobil som gave til mig selv :-)

 6. Mads siger:

  Hehe, ditto her Rita – hvis jeg da kan vente til jul ;)

Leave a Reply