Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
+45 problem på HTC modeller - WindowsFan.dk

+45 problem på HTC modeller

| 25. juni 2011 | 8 Comments

Flere har skrevet omkring problemer med internationale numre på Windows Phone 7. Senest var det Thomas der skrev om det inde på “Windows Phone 7 i Danmark” gruppen på Facebook.

“Mine kontakter er oprettet med +45, men når folk ringer står der deres nummer (uden +45) i stedet for navn. Kan man komme uden om det problem (uden at oprette dem med nummeret uden +45)?”
Facebook: Thomas

Der bliver forslået man kan slå “International Assist” til/fra inde i Settings, men det hjælper ikke på Thomas’ problem desværre.

Det ender med at vi finder ud af at dette nok er et HTC-only problem. I hvert fald hvis man skal tro denne tråd.
Ingen af de første 2 updates til Windows Phone 7 har tilsyneladende fixet dette problem – desværre.
Lad os håbe der er blevet taget hånd om det i Mango opdateringen. (Krydser fingre).

Har du en HTC og har du oplevet dette problem?

Tags: , , ,

Category: Andre nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Nielsen siger:

  hej, jeg har en HTC Mozart og der har jeg ikke problemet, alle mine kontakter er oprettet med +45 foran. når de ringer bliver navn,billede og alt det der vist så ingen problemer her.

 2. Mads siger:

  Ok, godt at høre det ikke er alle der har problemer Martin. Du har seneste version på din ikke?

 3. Martin Nielsen siger:

  jo det har jeg :)

 4. Morten siger:

  Jeg har en HTC 7 Mozart og jeg har det problem at mine kontakter er indtastet uden +45 og når jeg så skriver til dem, så er det i en anden “tråd” end når de svarer. Så mange af mine kontakter har jeg rettet til så de har begge numre. Vil tjekke om “International Assist” hjælper :) tak

 5. Morten siger:

  Det hjalp ikke. Det har været på hele tiden :P

 6. Mads siger:

  En anden ting som jeg efterfølgende har lagt mærke til er at nogle gange så vil den bruge det mobil nummer den har fra Facebook fx og ikke det fra dine kontakter.
  Nu køre jeg Mango pre-release, så måske kun et “problem” ser. Men min kone fx har jeg fx nummer på fra Facebook og fra mine kontakter. Det nummer fra Facebook står som om det var et USA nummer, i stil med 1(45X)xx xxxxx. Dette kan jeg sjovt nok ikke sende SMS’er til.
  Så jeg er bare lige lidt ekstra opmærksom på hvilket nummer den forslår når jeg skriver min kones navn i “til” feltet på en SMS fx. Dette er selvfølgelig kun et problem når “sms tråden” skal startes. Efterfølgende virker det fint da den jo så fortsætter med samme nummer.

  Måske lidt off-topic, men måske det hjælper nogen.
  :)

 7. Mads siger:

  @Morten – Mit er slået fra, prøv det.

 8. Morten siger:

  Okay, det vil jeg prøve, tak :)

Leave a Reply