Læs alle anmeldelser af en app med zTop i din browser

| 27. juni 2011 | 2 Comments

Når du finder en app i Marketplace som du synes ser interessant ud, så er det næste du gør højest sandsynlig at læse de kommentare og ratings som andre brugere har givet den aktuelle app. Dette gøres ved at køre lidt ned på siden der viser din app, her kan du se alle de “ratings” og kommentare som andre brugere har givet. Eller kan du?

Rent faktisk ser du kun alle kommentarer for den aktuelle app i det Marketplace du har adgang til. Dvs. har du lavet en fake Live-id hvor du har fortalt du bor i USA, så tilgår du det Amerikanske Marketplace og ser derfor kun kommentere der fra. Dette er i langt de fleste tilfælde også fint nok, men nogen gange kunne det måske være interessant at se hvad folk fra andre lande skrev om app’en.

zTop er et site som scanner de forskellige Marketplaces dagligt og indsamler data. Du kan her søge på en app og se samtlige kommentare for denne app, på tværs af Marketplaces.

image

Når du har fundet den app du søger kan du som sagt se alle kommentare ved at klikke på “Reviews” til højre.

image

Derudover kan du ved at klikke på app’ens navn ovre til højre (øverst), se hvor den ligger placeret på de forskellige Marketplaces i forhold til andre apps.image

Med zTop har du altså mulighed for at sidde og læse reviews/anmeldelser af en app direkte i din browser og det er nu engang meget rart nogle gange.

Tags: , ,

Category: Tips & Tricks

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Genialt. Specielt når man som mig har en-GB, og ikke en-US som locale, så var det rart nok at se kritikken fra de åbenbart mange brugere med en-US.

    Selvom reviews på marketplace sjældent er af en brugbar kvalitet, og tit bare er folk der whiner. Ligesom der altid er dem som giver 5 stjerner til ubrugeligt lort.

  2. Mads siger:

    Ja reviews på marketplace skal tages med et gran salt, men over tid når man har mange, så giver de alligevel en indikation af om folk kan lide din app eller ej :)

Leave a Reply