DR Podcast

| 14. juli 2011 | 4 Comments

DR Podcast er en applikation til at vise alle de podcast (både adio og video) som DR udgiver. Podcastene er opdelt i emner, alfabetisk samt i video grupper, desuden mulighed for at lave favorit lister. App’en husker ligeledes de sidste afspillede podcasts samt hvor man sidst stoppede podcasten!

 

Tags: ,

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Rita siger:

  Er der nogen som ved hvad jeg skal gøre, for når jeg forsøger at downloaded den via Zune, får jeg at vide den ikke er til brug i mit område.
  Så vidt jeg kan se, så har jeg sat alt hvad jeg kan til Danmark, eller dansk sprog.

 2. Mads siger:

  Er det på PC’en eller på telefonen du prøver og virker det nogen af stederne?

  Jeg får det samme at vide på min, men det er fordi jeg køre med Mango pre-release og derfor køre med mit danske Live-Id for at kunne bruge Messenger. Dette gør at jeg rammer det “danske marketplace” (priserne er i kr.) men dette danske Marketplace er jo af gode grunde ikke åbnet endnu, så derfor er der ca. 10-20 apps på det i alt og DR Podcast er ikke en af dem – så jeg kan ikke hente den.

  Alt dette bør blive fixet så snart det danske Marketplace åbner rigtigt.

 3. Rita siger:

  Jeg har lige prøvet på mobil der lykkes det endelig, men jeg kunne ikke få det til at lykkes via pc. :-)

 4. Mads siger:

  Ok, så er det nok fordi du har et US live-id på din telefon, og på Zune på din PC er du logget ind med dit DK live-id. Derfor det ikke virker. Når Mango kommer, og derved dansk marketplace, så vil det også virke for dig fra Zune :)

  Godt du fik det til at virke.

Leave a Reply