Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 7 Mango er færdigt - der testes - WindowsFan.dk

Windows Phone 7 Mango er færdigt – der testes

| 22. juli 2011 | 3 Comments

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at Mango er ved at være færdigt. Fra start har det været sat til at udkomme i efteråret 2011 – hvilket er lige om hjørnet.
Nu vil jeg helst ikke lyde for overrasket (da det jo burde være sådan), men det tyder dog på at alt rent faktisk kører efter planen ind til videre og det er jo fantastisk!

Windows Phone 7 Mango skulle nu være “færdigt”, så lige i øjeblikket tester både operatører og hardware producenter (LG, Nokia, HTC osv) i følge Wmpoweruser.

Det ville være interessant at vide om nogle af de danske operatører også tester det endelige build af Mango i disse dage, det burde de jo ifølge ovenstående.

Noget kunne tyde på at dette er tilfældet. Jeg kører som sagt med dette “mango developer preview” som er ude i øjeblikket og har et dansk live-id som mit root live-id. Dette gør at jeg tilgår det “danske marketplace”, som lige pt er ret tomt, men priserne er dog i kr.
På dette marketplace har jeg set reviews fra en bruger der hed noget med “christelenor” eller noget i den stil, så telenor tester tilsyneladende. Om det så er “mango preview” eller om det er det endelig build vides ikke – men interessant er det da :)

Det endelig “gold” build skulle være 7710. Det build som nogle af os i øjeblikket kører på er 7661.

Kilde: Wmpoweruser

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Windows Phone 7 Mango – ikke helt færdig endnu | WindowsPhoneFan.dk | 23. juli 2011
 1. kim kristensen siger:

  Underligt jeg kører også 7661 men hvor finder du lige det danske market ,jeg har stadig $ i priserne.

 2. Mads siger:

  Du kan kun til gå det danske marketplace hvis du er logget på med et dansk live-id som det første live-id, altså dit root live-id.
  Det danske marketplace er ikke klar til release endnu, det er tydeligt, men efter Microsoft sendte mail ud her for nogle dage siden om at udviklere nu kunne begynde at submitte deres apps til de nye marketplaces, så er der begyndt at komme lidt flere apps der inde. Ser ud til at alle Xbox Live titler er der nu fx.

  Sonic koster 45 kr og Angry Birds koster 19 kr, bare lidt eksempler :)

Leave a Reply