Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Dansk Marketplace status - Zune

Dansk Marketplace status – Zune

| 23. juli 2011 | 1 Comment

Så fik jeg adgang til det danske Marketplace via Zune også. Ja ok, det lyder her som om det var en udfordring – det var det faktisk overhoved ikke Smile

Dansk Marketplace i Zune

Det skal siges at jeg kører med den version af Zune som kommer med Mango Preview/Beta.

image

Jeg ved ikke om dette er muligt i den nuværende version af Zune.

Det jeg gjorde var at sørge for at min Region/Location er sat til Danmark på min PC. Den var tidligere sat til United States, for at jeg førhen har kunne få adgang til det Amerikanske Marketplace.
Efter at have ændret min lokation genstartede jeg Zune, loggede ind med mit normale danske live-id/Zune konto og så er der ellers Marketplace i Zune.

Som det ses, så er kategorierne i det danske Marketplace de samme som når man ser det på telefonen, nemlig noget der minder om hollandsk. Personligt troede jeg at disse kategorier log som en del af den “sprog pakke” som gør hele Windows Phone 7 til dansk, men det gør det tilsyneladende ikke.

Hvor er mine podcasts?

Efter at være logget på Zune med mit danske live-id/Zune-id, så var over halvdelen af mine podcasts væk fra min “collection”. WTF?

Jeg antager det må have noget at gøre med at jeg er “kommet til” at subscribe til disse via Zune’s Marketplace og ikke bare direkte via en URL som man også kan.
På den måde så kan Zune se at min nuværende konto (min danske) ikke subscriber på de pågældende podcasts, selvom de vel og mærke stadigvæk ligger fysisk på min PC, og viser dem derfor ikke i min collection.
Dette er i sig selv fjollet, men det bliver endnu bedre.

Jeg tænker, jamen så subscriber jeg da bare på ny via mit danske live-id/Zune-id.
Jeg forsøger så at subscribe på en podcasts der hedder “.NET Rocks” via Marketplace – men hov – det må jeg da ikke, den podcast kan jeg skam ikke subscribe til fra Danmark!

Come on!

Jeg vil nu stadigvæk gerne subscribe til denne podcasts, så jeg finder deres side og finder deres podcasts feed og tilføjer så det manuelt til Zune – det virker.

Nu skal jeg så bare gøre dette med rigtig mange podcasts som virkede fint før – øv!

Jeg håber virkelig dette bare er fordi at alt det her er under udvikling Smile

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mads siger:

    Det ser ud til at virke for mig nu. Har puttet mine podcasts ind manuelt via feed url i Zune. Nu kan jeg synkronisere dem over på min telefon og kan så også subscribe til dem der, altså direkte på telefonen, således at telefonen selv henter nye podcasts når den sidder i laderen og er på wifi – smart! :)

Leave a Reply