Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Dansk Marketplace status - WindowsFan.dk

Dansk Marketplace status

| 23. juli 2011 | 2 Comments

Hvis man kører med Mango Preview/Beta og har et dansk live-id som sit “root live-id” så tilgår man automatisk det danske Marketplace på sin telefon.

Dette Marketplace er tydeligvis ikke helt klart endnu, men der begynder dog at ske lidt.

Den 21. juli modtog alle udviklere med en konto på App Hub en mail som bla. indeholdt følgende:

Publish your Apps and Games in new Consumer Markets
You can now distribute your apps and games to consumers in 19 new countries, in addition to the 16 existing consumer markets. The new consumer markets are:

…bla bla bla, Denmark, bla bla…

Go to your App Hub dashboard and publish your apps to the new consumer markets now!

Dvs. at udviklerne manuelt ind skal og publisere deres apps til disse nye marketplaces. Der kan man så diskutere om hvor smart det er, men det betyder dog at der gerne fra nu af skulle komme flere og flere apps i det danske marketplace – selvom det vel og mærke jo ikke er åbnet endnu.
For mig vil det dog være rigtig dejligt hvis der kom lidt flere apps i det danske Marketplace, da jeg tilgår det fordi jeg køre med dansk live-id på min Windows Phone 7, fordi jeg kører med Mango Preview/Beta. Grunden til jeg køre med mit rigtige danske lige-id og ikke mit fake US live-id, er at jeg gerne ville afprøve den nye integration med Facebook Chat, Messenger og LinkedIn.

Allerede i dag kan man tydeligt se at det danske Marketplace er begyndt at vokse med apps. Fx er nærmest alle Xbox Live spil nu at finde der inde – til stor glæde for min søn, da han så kan spille Doodle Jump og Angry Birds igen :)

Jeg har taget lidt billeder af hvordan det pt ser ud på min telefon. Det ses at priserne er i kr. Jeg har læst om en på LinkedIn som også havde købt en app der inde, så den del virker tilsyneladende også. Jeg har dog ikke selv prøvet at skrive mine kort oplysninger ind og købe noget endnu.
Som det også ses på nedenstående billeder så er det danske Marketplace ikke helt klart endnu, fx fordi kategorierne ikke lige frem er på dansk endnu.

Dansk Marketplace Preview

Dansk Marketplace Preview - kategorier

Dansk Marketplace Preview - Angry Birds

I Zune har jeg ikke haft held med at tilgå det danske Marketplace endnu, det er KUN på telefonen man kan tilgå det lige pt.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply