Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone Forum

WindowsPhoneFan.dk – Nu med forum

| 24. juli 2011 | 2 Comments

WindowsPhoneFan.dk ForumSå er der forum til alle de danske Windows Phone Fan’s Smile

Som jeg skriver i det første indlæg i forummet, så har sat dette forum op på WindowsPhoneFan.dk fordi det mangler.
Hvad mener jeg så med det? Jo, lad mig forklare.

Når man klikker sig rundt på nettet i disse dage er det generalt småt med sider om Windows Phone 7 på dansk.
Specielt sider hvor man kan stille spørgsmål og få hjælp af andre Windows Phone brugere.
Et af de steder hvor der dog er aktivitet er på den dansk Facebook gruppe “Windows Phone 7 i Danmark” hvor der pt er omkring 200 brugere.
Denne gruppe bruger jeg selv en del, men problemet med Facebook er at det ikke er lavet til længere “samtaler” om et emne.
Derudover så bliver Facebook ikke indekseret af fx Google. Dette betyder at de samtaler folk har der inde og den viden de deler, ikke er til gavn for andre end dem der er i gruppen og kun af dem som kigger forbi lige i de dage hvor en given samtale er på “forsiden”.
Dette er synd fordi meget viden går “tabt” på den måde, da man ikke kan Google sig frem til det.

Forummet her på Windows Phone 7 er fuldt indekserbart, hvilket betyder at andre Windows Phone 7 brugere senere kan finde frem til netop dit indlæg og få hjælp til deres problem. Smile

Som det ses på de forskellige fora jeg har oprettet så er forummet tænkt både som et sted hvor man kan hjælpe hinanden, men også et sted hvor man kommer med feedback til WindowsPhoneFan.dk hvis man har nogle forslag eller idéer.
Det primære formål er dog at det er et sted hvor man kan få hjælp og kan hjælpe andre.
Derudover er det også tænkt som et sted hvor man som bruger af siden kan poste interessante nyheder omkring Windows Phone 7 som man har fundet på nettet.

Jeg håber I vil tage godt imod forummet og bruge det. Smile

Du kan læse alt det du vil i forummet uden at skulle lave en bruger. Hvis du vil kommentere eller skrive et indlæg så skal du oprette dig som bruger.

Forummet kan tilgås via linket oppe i topmenuen her på siden. Er du dog den lidt mere dovne type, så er der da også et link her Smile

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Joan siger:

  Hej
  Jeg har en NOKIA LUMIA 800, jeg vil gerne lave mine egne indstillinger/tilstande. Eks. vil jeg gerne kunne lave et “program” der hedder “møde”: her er alt slået fra – også vibrator., jeg vil gerne kunne indstille et soveprogram også, eks.: min telefon skal kunne ringe (så jeg kan høre opkaldet) og når der er sat alarm til vækning skal jeg også kunne høre dette, men alt andet, sms, mms samt andre beskeder, skal ikke larme om natten – sætter jeg den på lydløs, så kan der jo ikke gå opkald igennem til mig. Jeg søger en slags profile manager. har søgt på WINDOWS MARKETPLACE i et døgn nu, men der er intet, der passer til dette behov. Det kan da ikka passe, at man ikke kan finde/indstille sin telefon til dette.
  Håber der er hjælpe at hente til dette, mange tak.
  Hilsen Joan

 2. Mads siger:

  Hej Joan

  Jeg er helt på hvad det er du gerne vil kunne, men det er desværre ikke muligt med Windows Phone 7.5, som er det der ligger på din Nokia Lumia 800 :(

  Om det kommer i næste version af Windows Phone ved jeg ikke noget om.

  Men jeg vil sige at du kan komme ret langt med det du kan gøre fra den her “volume indstillinger” der kommer frem når du trykker på stru op/ned knappenerne på siden af telefonen.

  Hvis du trykker på tænd knappen så der kommer lys i skærmen og derefter trykker på skru ned, så kommer der nogle info oppe i toppen af skærmen.
  Du kan naturligvis skrive op og ned for lyden men du kan også trykke ude på den klokke der er ude til højre, og med dette ene tryk er din telefon lydløs og vibrerer kun. Du kan slå lyden til igen på samme måde.

  Jeg er med på at det ikke er det du efterlyser, men dette bør kunne tage dig et lang stykke hen af vejen.

  Vh
  Mads

Leave a Reply