Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Så blev Windows Phone Mango sendt afsted - WindowsFan.dk

Så blev Windows Phone Mango sendt afsted

| 26. juli 2011 | 0 Comments

Windows Phone Mango er færdigt og sendes nu afsted.
Desværre er det i første omgang ikke os forbrugere der er modtagerne. Det er derimord producenterne (HTC, Nokia, Samsung osv) og operatører der får lov at kigge på den endelige version af Windows Phone Mango.
Egentlig skal vi jo nok være meget glade for at de lige giver det et kig først, så vi forhåbentlig for en god og smartefri oplevelse når vi skal opdatere og bruge Windows Phone Mango på vores telefoner.

Udover at operatørerne og producenterne skal teste, så bliver denne periode også brugt til at der kan laves tilpasninger, rent kode-mæssigt, til de forskellige enheder og operatører.

Hvornår kan vi så forvente at få Mango på vores telefoner?
Well, godt spørgsmål. Jeg ved at man fra slutningen af august kan begynde som udvikler at submitte Mango apps til Marketplace. Mit gæt er at disse kommer i en særlig pulje som bliver released sammen når Mango bliver endeligt sendt ud til forbrugerne. Fordi kommer de direkte i Marketplace fra slutningen af august, ja så har vi jo Mango der…men det sker nok ikke.

Mit bud er at vi vil se Mango sendt ud som opdatering til eksisterende forbrugere fra slutningen af september, måske start oktober. Herefter gætter jeg på at vi vil begynde at se reele Mango telefoner fra oktober/november.

Nu må vi se hvad der sker – spændende bliver det i hvert fald :)

Kilde: Windows Phone blog

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply