Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone Mango v7712 ude til udviklere - WindowsFan.dk

Windows Phone Mango v7712 ude til udviklere

| 27. juli 2011 | 2 Comments

Så kom det, lidt før man ventede det. Udviklere kan nu installere v7712 af Mango på deres telefoner. Jeg er pt i gang med dette så det bliver spændende at se hvad der er nyt. En ting der dog skulle være der er Twitter integrationen, som jeg personlig har set meget frem til.

En lille note, dette er IKKE den RTM version som blev sendt ud til operatører og producenter tidligere, dette er stadigvæk en lidt tidligere version. På Windowsteamblog’en skriver de faktisk at udviklere ikke får den endelige version før resten af brugerne gør, men denne v7712 som vi får nu skulle have præcis samme API som den endelige, hvorfor den er fin nok at teste din app på.

Jeg updatere posten her som det går frem af :)

 

Update #1: Så er der Mango v7712 på min telefon. Jeg starter video kameraet og ser om jeg kan få filmet lidt af det mellem flyttekasserne :)

Update #2: Videoen er lavet for længst, men det tager jo en krig at uploade sådan en HD slambert til YouTube :P
Men ud over det – jeg synes at mærke at v7712 køre en smule mere flydende og hurtigere. Dette er ikke i nogle specielle tilfælde, bare helt generelt. Twitter integrationen fungerer ret godt og det er faktisk en fin måde man kan “filtrere” under “What’s new” i People hub’en. Dette viser jeg i videoen – som sikkert først kommer op imorgen desværre pga. ovenstående.
Man kan dele billeder på twitter som man kan på Facebook, men på twitter der laver den et link til billedet som den lægger på SkyDrive. Dette er som sådan ok, men url’en den poster er voldsom lang – slet ikke som man er vant til på twitter med bit.ly, tinyurl.com osv. Dette må de gerne kigge på for min skyld. Det fungerer fino, intet at komme efter der, men det ser bare ikke så “twitter-agtigt” ud. Hver mand sin smag :)

Update #3: Dansk er desværre heller ikke med i dette build. Så menu’erne må forblive på engelsk. Personligt er det fint for mig, men der er sikkert mange som vil sætte pris på et dansk interface, men det kan vi ikke afprøve i denne version desværre.

Kilde: WindowsTeamBlog

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kennethkryger siger:

    Øv – stadig ikke noget dansk sprog efter opdateringen af min Samsung Focus :)

  2. Mads siger:

    Nej desværre. Det checkede jeg nemlig også i den video jeg lige har filmet…venter på den “finalizer” nu, det tager så lige 4 timer for 10 min HD video – for fanden da også!

Leave a Reply