Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
[Video] Windows Phone Mango Beta 2 (v7712) - WindowsFan.dk

[Video] Windows Phone Mango Beta 2 (v7712)

| 28. juli 2011 | 3 Comments

Så fik jeg Windows Phone Mango Beta 2 (v7712) på min telefon :)

Jeg tænkte at jeg ville lave en lyn hurtig video denne gang, da jeg jo aldrig fik gjort det da jeg fik Mango beta 1, som jeg ellers lovede. Jeg startede derfor kameraet og begyndte at optage – så det i ser her er reelt mine første 10 min sammen med v7712.

En af de store nye ting er Twitter integrationen – som jeg da selvfølgelig skulle prøve med det samme. Derudover så hopper jeg også lige et smut forbi det danske marketplace for at se om der er nogle ændringer der. Det bliver også til lidt “Social notifications” da Niels skriver til mig (super timing iøvrigt) mens jeg snakker om hvad der kan stå på ens “Me” tile.

Håber det er interessant at se og høre på.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Windows Phone på dansk | WindowsPhoneFan.dk | 4. august 2011
  1. Mikkel siger:

    Hold dog op med at scroll så meget op og ned hele tiden!!! xD

  2. Mads siger:

    Hehe, det er fordi jeg skal se om det køre bedre end den gamle version. Nogle gange er det dog også et forsøg på ikke at vise alt for mange “personlige” oplysninger i videoen.

    :)

Leave a Reply