Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone Mango Beta 2 - Integration med div. sociale medier - WindowsFan.dk

Windows Phone Mango Beta 2 – Integration med div. sociale medier

| 1. august 2011 | 4 Comments

Jeg faldt lige over den her video fra PocketNow.com som meget godt viser den nye integration med div. sociale medier der er at finde i Windows Phone Mango.

I denne kommende version af Windows Phone er der nemlig indbygget integration med LinkedIn, Facebook og Twitter. Det at det er indbygget betyder virkelig meget, da det gør at det ligesom bliver en del af hele OS’er på en helt anden måde end man er vant til det på via apps.

Efter at have fået Windows Phone Mango Beta 2 på min telefon så bruger jeg overhoved ikke apps til Twitter, Facebook eller LinkedIn.
Nu vel, man kan selvfølgelig ikke alt via det indbyggede, men man kan det som man skal bruge i 98% af tilfældene og alle disse gange er det en fornøjelse at bruge :)

http://www.youtube.com/watch?v=6ZH_HpcTMQg

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Morten N. siger:

  Når du linker til et youtube klip, kan du så ikke lave et rigtig link også. I stedet for et inframe link… Nu når flash ikke pæ en wp7

 2. Mads siger:

  Skal jeg prøve at huske Morten, har lige opdateret indlægget med link. Grunden til at jeg glemmer det er at det rent faktisk fungerer på IE9 på Mango :)
  Dette hjælper selvfølgelig ikke alle dem som ikke har IE9 endnu, så jeg forsøger at huske det fremover.

 3. Morten N. siger:

  Cool, og tak for en mega fed hjemmeside… Oki, viste ikke mango kunne “Tage” youtube flash link.

 4. Mads siger:

  Jep det kan den. IE9 på Windows Phone nupper både “iframe” udgaven af embedded YouTube videoer og så den gamle “object” udgave.
  :)

Leave a Reply