Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvor er de fede Windows Phone 7 telefoner?

Hvor er de fede Windows Phone 7 telefoner?

| 4. august 2011 | 4 Comments


Dem der har prøvet Windows Phone 7 vil nok mene at Microsoft gør et godt stykke arbejde og at OS’et har potentiale. Især med den kommende Mango opdatering ser det lyst ud for Windows Phone 7.
Dette er selvfølgelig min holdning, men tror mange deler denne opfattelse, bortset fra alle Microsoft-haters’ne, men dem kan vi jo ikke stille så meget op med alligevel.
Det jeg vil frem til er at Windows Phone, som OS, er rigtig godt på vej.

Desværre kan Windows Phone gå hen og “død” før det overhoved er kommet rigtig igang. Hvordan det når du siger det er så godt – tænker du.
Jo, problemet er at folk aldrig finder ud af hvor godt Windows Phone OS’et egentlig er, fordi de ikke vil købe sådan nogle “kedelige” telefoner som Windows Phone kommer på fortiden – og jeg kan egentlig godt forstå dem. Dette kan tage livet af Windows Phone.

Nu tror jeg dog aldrig det kommer så vidt som ovenstående, men ville lige male det lidt dramatisk op – overdrivelse fremmer forståelsen, ik? :)

 

Nokia Windows Phone KonceptVi har altså brug for nogle “fede” telefoner af høj kvalitet. Vi har brug for telefoner med “Café-potentiale” :)
I min verden er et eksempel på en “fed” telefon denne model til højre fra Nokia. Desværre er dette billede bare “concept art” så altså ikke nødvendigvis en model der bliver lavet – desværre.

Er ikke meget for at trække Apple med ind her, men de forstår at lave telefoner af høj kvalitet og med et design som langt de fleste kan lide.
Jeg siger ikke vi skal have en iPhone-kopi der kører Windows Phone, men telefon producenterne skal til at udvikle nogle unikke og fede designs til deres telefoner. I dag er langt de fleste Windows Phone telefoner nogle relativt kedelige telefoner og det er det vi skal væk fra hvis vi skal have gennemsnits forbrugeren til at investere i Windows Phone.

Jeg vil samtidig sige at de telefoner der findes i dag med Windows Phone ikke er dårlige, de er bare lidt kedelige og det nørdede-look appellerer bare ikke til gennemsnits forbrugeren.

Når det er sagt at vi har brug for telefoner med federe design og højere kvalitet, så har jeg også indirekte sagt at vi har brug for (måske) dyrere telefoner. At prisen bliver højere er en naturlig konsekvens når kvaliteten stiger og det er nogle af os villige til at betale for. Folk betaler jo gladeligt over 5000 kr. for en iPhone i dag og det ville jeg også gerne for en Windows Phone, hvis hardwaren var i orden.

Samtidig er det også vigtigt at nævne at det på den anden side også er meget vigtigt for Windows Phone at der bliver produceret nogle billigere telefoner. Prisen spiller jo en stor rolle for rigtig mange når de skal ud og købe nyt telefon. Vi må derfor ikke glemme de billige telefoner. Jeg vil dog mene at nogle af de modeller vi har idag godt kan betegnes som værende “billig” modeller – så på den front er producenterne sådan set meget godt med.

Dette er noget jeg har gået og tænkt på her på det sidste og nu havde jeg endelig tid til lige at skrive lidt om det på WindowsPhoneFan.dk. Måske er jeg den eneste der synes vi mangler telefoner af højere kvalitet, måske er jeg ikke.

Hvad mener du?

I hvert fald så bliver det rigtig spændende og se om producenterne har hørt efter hvad jeg siger og derfor kommer med nogle fede telefoner her i løbet af de næste par måneder i forbindelse med Mango opdateringen. :)

 

Tags: ,

Category: Andre nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Esben siger:

  Jeg er helt enig! Tilgengæld tror jeg, at den nye Fujitsu telefon kan tiltrække en del på at den er vandtæt. Jeg kender mange (f.eks. friluft mennesker), som godt vil have en robust og vandtæt telefon. Og så ser den samtidig meget godt ud synes jeg. Bare ærgeligt, at den nok ikke kommer til DK i første omgang.

 2. Peter Aaen siger:

  Lige mine ord, Mads! Og som du skriver kan det jo kun gå for langsomt. For lige om lidt kommer Iphone5 og undersøgelser viser jo, at op til 1/3 af alle amerikanere ønsker en sådan når den kommer. Ok, vi bor i Europa og her er f.eks. Nokia stærke men det nytter jo ikke noget at der går helt frem til oktober før vi ser de første Nokia Windows Phones på hylden i Danmark (Nokia lancerer jo ikke Windows Phones i DK som et af de første lande). Så er løbet jo ved at være kørt. Desværre :(

  Og jeg synes måske også Windows bør skynde sig mere med deres OS. Alle de builds, RTM udgaver mv. – tiden bare går og går.

  Sidst men ikke mindst er det jo (desværre, igen) teleselskaberne her i DK som for en stor grad bestemmer hvilke telefoner vi forbrugere kan købe. Dvs. at selskaberne også skal tro på salget af Windows Phones. Lige nu storsælger Iphone/Samsung Galaxy SII og andre android mobiler og det kræver jo nok en del før selskaberne skifter hest. Ok vi kan parallel importere men det gør Hr. og Fru Danmark ikke. Så det bliver TDC, Telenor, 3 og deslige som for en stor del bestemmer hvilke mobiler vi må købe.

 3. Peter Aaen siger:

  -Og så lige: Jeg er enormt enig med Mads i, at de koncept fotos som har cirkuleret af Nokias WP er super fede. Så kom ud med dem! Og ikke kun en SeaRay (kodeordet for N9 i WP-udgaven). Der skal mere til. Vi skal have en MASSIV flod af fede mobiler nu :)

 4. Mads siger:

  Ja de skal nå at offentliggøre nogle af deres telefoner (alle producenter, ikke kun Nokia) inden iPhone 5 kommer ud.
  Og ja, det tyder på at Nokia ikke lancerer i Danmark til at starte med og det er sgu øv :(

  Mht. alle de builds, RTM udgaver osv. du snakker om, så kan jeg godt se hvad du mener, men på den anden sige så viser det netop at der sker noget at alle disse ting kommer. Det viser at de er i fuld gang og de forsøger at gøre oplevelsen for slutbrugeren så god som mulig, ved at lave alle deres udviklere prøve det først og gøre deres apps klar til Mango – fin strategi. En anden ting er at det skaber omtale påp nettet hele tiden med de builds osv, selvfølgelig skal det bare ikke bliver alt for forvirrende så folk ikke kan følge med, som fx at der nu er begyndt at dukke rygter om næste version “Tango” og næste næste version “Apollo”. Lad os nu lige få Mango ud først :)
  Nå det er sagt, så kan jeg også godt forstå at det er irriterende for den normale bruger at høre om alle de nye features som kommer, som en masse udvikler snakker om hele tiden, men som man ikke selv kan få fat i.
  Men sådan er det nu engang og dette kan man ikke lave om på.

  Mht. det du skriver omkring teleselskaberne her hjemme i DK, så ja, det bliver godt nok spændende at se hvor meget de gør ud af det. I bund og grund er det jo dem som vil være de største kilder til marketing her i Danmark, det er dem som skal sørge for at den almindelige dansker ved hvad Windows Phone er. Men jeg tror nu nok de skal give den en skalle, der er jo ingen af teleselskaberne som tør lade vær kan man sige. Tænk nu hvis det blev en kæmpe success og man ikke var med! Det er der nok ingen teleselskaber der har lyst til. Dette kan så desværre af samme grund være med til at alle teleselskaberne laver noget halvhjertet reklame og det er heller ikke fedt…

  Vi må se hvad der sker og håbe på det bedste :)

Leave a Reply