Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Flere Nokia Windows Phone 7 telefoner - rigtigt eller fake?

Flere Nokia Windows Phone 7 telefoner – rigtigt eller fake?

| 10. august 2011 | 4 Comments

MyNokiaBlog har eftersigende fået nedenstående video tilsendt fra en person som påstår han/hun er fra Microsoft.
Som de skriver på MyNokiaBlog så ligner det umiddelbart en masse klip fra videoer vi allerede har set, som er blevet sat sammen. Jeg kan også godt se at jeg har set nogle af disse klip før, men dem der viser den Nokia telefon som jeg umiddelbart har mest lyst til at købe, dem har jeg skam ikke set før.

Jeg håber virkelig denne video er ægte, eller i hvert fald at telefonerne er. Hvis den er fake så er den rimelig godt lavet synes jeg.

Bedøm selv, er den fake eller ægte?

Via Wmpoweruser

Update #1: Nu har jeg lige set den igennem nogle gange og rent faktisk så kunne det bare være de stil billeder man kender, som der bare er lagt et “Windows Phone 7 menu” video overlay hen over, eller hvad det nu hedder.

Update #2: Nu er videoen blevet fjernet som Peter skriver. Mon det er fordi den reelt indeholdt noget som kunne være sandt – eller fordi den var så fake at MS/Nokia gerne så den fjernet.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Lige den der telefon som han “folder sammen”, den er nok lige nogle år ude i fremtiden vil jeg tro. :)

 2. Ulrik siger:

  Mange rundt om på nettet syntes at tro på det, men jeg er sgu ikke helt overbevist.

  Jeg tænker bare at man kun ser de konceptbilleder vi allerede har set, den bringer ikke noget nyt, kun smilende mennesker, og telefonerne er aldrig i hænderne på nogen. Det er kun animeret brug af interfacet…. Men telefonerne er bortset fra det utrolig fede, og jeg krydser da også fingre for at det er ægte!

  /Ulrik

 3. Peter Aaen siger:

  Nu er videoen ‘fjernet af brugeren’ står der ;)

 4. Mads siger:

  @Peter Ja det er da lidt tankevækkende at den er fjernet. Som jeg skriver i update #2 i indlægget. Mon det så er det fordi er SÅ fake at Nokia/MS ikke vil kendes ved det, eller fordi den indeholder noget som reelt er sandt (selvom den er fake lavet) som de vil have frem endnu.

Leave a Reply