Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokias WP7 telefoner bliver billigere end de billigeste Android telefoner

Nokias WP7 telefoner bliver billigere end de billigeste Android telefoner

| 15. august 2011 | 3 Comments

Nokia vil lave nogle af deres nye Windows Phone modeller så billige at de bliver billigere for forbrugerne at købe en Android’s billigeste modeller!

Hvis Nokia formår dette, uden at det betyder at vi får nogle virkelig dårlige telefoner af alt for lav kvalitet, så begynder det at se rigtig lyst ud for Nokia.
En af grundende til at Android er blevet så populært, så hurtigt, er bla. at de er billige. Har man ikke råd til en iPhone, så har man kunne købe noget der også var “smart” i form af en langt billigere Android telefon.
Hvis nu Nokia kommer med telefoner der er endnu billigere, ja, hvad mon forbrugerne så vælger :)
Dette er noget der virkelig kan booste Nokia og Windows Phone.

Dog vil jeg sige at jeg virkelig også håber de laver nogle high-end telefoner, sådan at dem som gerne vil betale for kvalitet også kan få det.

Som et lille sidespring, så synes jeg at jeg begynder at se flere og flere nyheder omkring Windows Phone i danske medier, hovedsagelig på Mobil.nu. Dette er en dejlig ting, selvom mange af artiklerne er unødvendig negativt ladet. Dog synes jeg at fornemme lidt optimisme i den artikel her omkring billige Nokia telefoner med Windows Phone på fra Mobil.nu.

Kilde: Mobil.nu

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Hvad ved vi om næste version af Windows Phone? | WindowsPhoneFan.dk | 12. december 2011
 1. kim kristensen siger:

  kan også give bagslag ,at begynde at sælge for billige telefoner ,for er der sparet på komponenterne bliver de givet langsommere ,og så har man nøjagtigt samme problem som med Android der har billige modeller som folk bliver skuffede over .Nej jeg stemmer :-) på high end modeller i samme klasse som Iphone så kommer det til at rykke ,men det er jo bare min mening .

 2. Mads siger:

  Jeg har det på samme måde, jeg vil og kan betale for high-end telefoner hvor kvaliteten er i orden. Vi må bare ikke glemme at det altså ikke er alle der kan eller vil betale så meget for en telefon. Specielt dem der ikke kan, vil jo nok sætte pris på en fed telefon til en billig penge.
  Men som jeg også skrev og som du også siger, så skal man sgu passe på at det ikke bliver _for_ billigt!
  De billige telefoner er jo en af grundene til Android’s success, så umiddelbart lyder det som en god idé fra Nokia’s side.

Leave a Reply