Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone Mango kommer til Danmark i september - WindowsFan.dk

Windows Phone Mango kommer til Danmark i september

| 16. august 2011 | 0 Comments

Ifølge en bruger her på siden, som har været i kontakt med Microsoft, så skulle Windows Phone Mango komme til Danmark ultimo september.
Det danske Marketplace skulle ifølge denne bruger også være tilgængelig fra første dag – men det er vel som forventet kan man sige.

Så det ser ud til at vi får den endelige version af Windows Phone Mango på vores telefoner i løbet af september, med lidt held. :)

At Windows Phone Mango skulle komme til september gælder nok ikke kun Danmark, men nok mere hele verden. Dette hænger godt sammen med hvad der netop er kommet ud omkring den nye Fujitsu IS12T, som netop skulle være klar i butikkerne i Japan i løbet af september måned.

Dette må samtidig betyde at vi nok meget snart (forhåbentlig) begynder at se nogle af de nye telefoner der kommer med Windows Phone Mango. På den anden side kan det også være de vil rulle Mango ud før de begynder at lancere nye telefoner. På den måde holder de Windows Phone i medierne – hvilket jo ville være meget smart – da et af de store problemer lige pt for Windows Phone er at ikke særlig mange kender til det.

Tak for info siger vi til denne bruger af WindowsPhoneFan.dk :)

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply