Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 7 Challenge: Uge 2, dommen

Windows Phone 7 Challenge: Uge 2, dommen

| 20. august 2011 | 4 Comments

Så komme Molly Woods endelig dom over Windows Phone 7.

Som jeg skrev i sidste uge er Molly Wood fra CNET blevet udfordret af Brandon Watson fra Microsoft, efter hun brokkede sig over sin Android på twitter.
Han har sendt hende en Windows Phone 7 med seneste version af Mango på og bedt om at bruge den. Hvis du ikke kan lide den vil han donere 1000 $ til velgørenhed.

Nu har hun så brugt den som sin primære telefon i 2 uger tilsyneladende og har nu en endelig dom.

Læs hele blogposten her.

Hvad siger i til dommen, er den fair?

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jesper Hansen siger:

    Det er da fuldstændigt hovedløst at give hende en wp7 når hendes primære fokus punkter er speech to text og navigation. Så må konklusionen jo nødvendigvis blive negativ. Nu bruger jeg eksempelvis meget surf og mail på min mobil, så ville jeg nok heller ikke være så glad for at teste en Nokia 3720 f.eks.

  2. Mads siger:

    Tror ikke man vidste det inden man sendte den til hende. Der har været meget snak omkring det her med om det var en god ide eller ej at lave sådan et PR stunt her og sender telefoner til fx Molly Wood. Det kan jo backfire og så er det ikke fedt. Men altså, i Molly Wood tilfældet synes jeg nu det falder nogenlunde neutralt ud.

  3. Man må sige at maps kritikken nok er berettiget, men mon ikke der ligger en tanke fra Microsoft om at det må være “godt nok” indtil de får Nokia til at integrere deres navigation tå WP7? Det er trods alt ikke nogen simpel opgave at lave god navigation?

  4. Mads siger:

    Nej god navigation er ikke simpelt og Bing maps er jo generelt ikke særlig godt i Europa. Håber virkelig Nokia byrder ind med lidt her.

Leave a Reply