Får vi nye HTC telefoner at se d. 1. september?

| 22. august 2011 | 3 Comments

Der har været langt mellem de “store/gode” nyheder i relation til Windows Phone her på det sidste.
Windows Phone Mango kender vi efterhånden en del til. Ikke alle har været så heldige og prøve det endnu, men langt største delen af info omkring Mango kan man læse sig til på nettet, så ikke så meget hokus pokus der.

Hvad der dog er meget stille omkring i øjeblikket, i hvert fald officielt, er hvilke telefoner de forskellige producenter kommer med.

Dog kunne noget tyde på at vi meget snart ved lidt mere om hvad der kommer fra HTC’s side. HTC holder nemlig “fest” d. 1. september i London, har de netop skrevet på deres Facebook side. Det som gør det endnu mere interessant, og som sandsynliggør at der kommer en eller flere nye Windows Phone telefoner er, at Windows Phone UK har skrevet om dette event også.

Der har længe været rygter om at der skulle ske noget d. 1. september og noget kunne tyde på at der fra HTC’s side i hvert fald sker noget.

Ind til videre er der kun blevet lanceret en Windows Phone telefon og den kommer højest sandsynlig kun ud i Asien, nemlig Fujitsu Toshiba IS12T.
Så lad os håbe at HTC rent faktisk viser noget frem d. 1. september og at de andre producenter så følger trop og kommer ud af busken med deres nye telefoner – kan i så kommer igang blev der sagt!

:)

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. HTC event i London i dag - nye telefoner? | WindowsPhoneFan.dk | 1. september 2011
 1. Peter Aaen Erichsen siger:

  Ifølge Winrumors er der noget om snakken:
  http://www.winrumors.com/htc-unveiling-two-windows-phone-7-5-devices-on-september-1/
  Selv er jeg ved at være fustreret over ventetiden og begynder at overveje om jeg skal tage Android. Manglen på apps og telefoner … hmm.

 2. Mads siger:

  Don’t do it!!! :)

  Android er crap – har så sent som idag stået i en 3 butik og pillet lidt ved en af de der nye 3D, high end, Android telefoner fra Samsung…det er utroligt de kan sælge dem. Jo, skærmen var da god, når man ikke lige slog 3D til så blev alt bare mørkt :(
  Derudover så køre Android jo mega laggy! Jeg var virkelig overrasket over hvor skidt det var, havde helt glemt at det var SÅ skidt.

  Hold ud Peter, det skal nok gå :)

Leave a Reply