Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Dansk Marketplace nærmer sig

Dansk Marketplace nærmer sig

| 23. august 2011 | 0 Comments

Som Microsoft lovede i sommer, så kan udviklere fra idag begynde at submitte Mango apps til Marketplace.
Et af de nye Marketplaces man kan submitte sin app til er Danmark. Dette betyder at dem der kører med Mango Beta 2 og tilgår det danske Marketplace, meget gerne skulle begynde at se en masse nye apps.
Ikke nok med der kommer en masse nye apps på det danske Marketplace, oplevelsen ved brug af disse Mango apps skulle også gerne blive endnu bedre. Mango tilbyder udviklerne en masse nye muligheder, så mange apps vil komme til at kunne mere, køre hurtigere, understøtte multitasking, køre i baggrunden osv.

Kører man ikke Mango endnu, så betyder dette desværre ikke at Mango kommer ud som update inden for et par dage. Mango er som sådan færdig, men det er nu op til de forskellige producenter hvornår de vil release Windows Phone Mango updaten. Så vi må væbne os med lidt mere tålmodighed men husk – Windows Phone (7.1) Mango har aldrig været tættere på end nu :)

For flere detailjer – smut forbi Windows Phone Developer blog.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply