Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Fujitsu IS12T kommer på torsdag - WindowsFan.dk

Fujitsu IS12T kommer på torsdag

| 23. august 2011 | 2 Comments

Desværre er det ikke i Danmark at den er at købe fra på torsdag og højest sandsynlig kommer den overhoved ikke til Europa. Det er dog alligevel en interessant og god nyhed for Windows Phone fans, da Fujutsu IS12T er den første telefon med Windows Phone Mango.

Hermed er Mango “out in the wild” og  vi må derfor antage at Mango er lige på trapperne for os som allerede har en Windows Phone.

Ud fra nedenstående video så ser Fujitsu IS12T altså rimelig lækker ud. Jeg synes hele Metro UI på min Windows Phone køre flydende, men det ser da (om muligt) endnu mere flydende og lækre ud på IS12T!

Kom nu Nokia med nogle endnu vildere telefoner til Europa – i kan jo godt :)

Kilde: Wmpoweruser

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kim kristensen siger:

    Er det bare mig eller ,når Fujitsu kan levere en helt færdig WP7 med fuldt fungerende Mango ,hvorfor har Samsung,LG og HTC så ikke en opdatering klar ?

  2. Mads siger:

    Ja det er jo et godt spørgsmål… De skal vel “teste”, eller også vil de gerne vente lidt til de er klar med deres nye telefoner.

Leave a Reply