Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Oversigt over Zune services i de forskellige regioner

Oversigt over Zune services i de forskellige regioner

| 23. august 2011 | 2 Comments

Sammen med den seneste version af Zune, nemlig version 4.8, har Microsoft frigivet en oversigt over hvilke services der er tilgængelige i hvilke regioner.

Det som undre mig her det er at Danmark er “grøn” over hele linien. Den der undre mig mest er “Zune Marketplace”. Jeg antager at dette betyder services som Zune Pass – eller hvordan?
Zune Pass er en service hvor man betaler et fast beløb om måneden hvorefter man så kan download og streame al den musik man vil – i stil med TDC Play fx som vi kender her fra Danmark.
Jeg troede dog ikke at vi fik denne service til Danmark, men ovenstående oversigt siger at vi får Zune Marketplace i Danmark, hvor jeg vil antage at Zune Pass er en del af. Det kan dog være at Zune Marketplace ikke betyder at vi har adgang til alle services, men kun nogle få af dem.

Nogen der har kunne gennemskue dette?

Kilde: Mobilitydigest

Tags: , , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jeg tror desværre bare at det betyder at der er et seperat marketplace til Danmark.

    Uden en aftale med KODA (som utvivlsomt ville være offentliggjort), så finder jeg Zune Pass usandsynligt, desværre.

  2. Mads siger:

    Altså nu var det jo oppe i medierne for nogen tid siden at KODA havde lavet en aftale med Spotify. I samme omgang blev der nævnt at de var i forhandlinger med andre, og dette KUNNE være Microsoft jo – man har vel lov at håbe :)

    Men du har ret, lige meget hvad, er det ikke noget vi skal forvente nu her ved Mango releasen.

Leave a Reply