Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Internetdeling/Hotspot kommer måske allerede i Mango

Internetdeling/Hotspot kommer måske allerede i Mango

| 25. august 2011 | 0 Comments

Der har længe været snak omkring muligheden for internetdeling/hotspot på Windows Phones. Dette er muligt på iPhone og Android, men endnu ikke på Windows Phone.
Dette ser nu ud til at blive ændret i Windows Phone Mango.

Microsoft meldte ellers ud tidligere på året at internetdeling først ville blive muligt efter Mango. Det ser nu ud til at de er lidt foran planen, da internetdeling er blevet spottet ude i felten.

Det skal siges at det ikke er officielt meldt ud af Microsoft at der kommer internetdeling i Mango, men en fyr ved navn Justin har tilsyneladende Internetdeling på sin Samsung Focus der køre version 7720.68.

RTM versionen af Windows Phone Mango er 7720, så denne version er meget tæt på RTM versionen, hvorfor man kan forestille sig at denne feature er noget operatører/producenter skal bestemme sig for om de vil tillade eller ej.

Personligt tror jeg vi kommer til at se en “Internetdeling app” i de forskellige producenters del af Marketplace.

Spændende er det dog og det ville da være en dejlig overrasket hvis Microsoft havde gemt sådan en feature her de kan trække op af hatten :)

Kilde: Wmpoweruser

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply