Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Birds on a wire

Birds on a wire

| 29. august 2011 | 3 Comments

“Bondemanden Oscar har brug for hjælp. Høsten er i fare. Hjælp ham med at skyde de frække og snedige fugle ned, så de ikke ødelægger hans korn.”

Dette er helt kort historien i “Birds on a wire” – et dansk udviklet Windows Phone spil. Spillet er udviklet af to danskere og er virkelig flot og gennemført.
Spillet er i den gode gamle “Bubble shooter” genre, ikke noget nyt her, men det gør som sådan heller ikke noget – spillet er sjovt som det er :)

Grafikken er virkelig gennemført og flot. Grafik og lyd/musik fungerer rigtig godt sammen og for spillet til at fremstå meget professionelt.

Der findes en gratis prøve version af spillet, så der er ingen undskyld for at give det et forsøg.

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Emil siger:

    Super fedt spil :-) Kan ikke se det ikke skulle blive nogen succes

  2. John siger:

    Kanon spil, Jeg har virkelig fået smag for dette spil. Det er thumps up. rigtig god sammensætning af grafik gameplay og lyd. super spilleoplevelse:-)

  3. Mark siger:

    I played this game alot, the girlfriend needs some attention soon… :-)

Leave a Reply