Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 7.5 (Mango) multitasking video

Windows Phone 7.5 (Mango) multitasking video

| 6. september 2011 | 0 Comments

Det er efterhånden længe siden jeg faldt over denne video/artikel, men har bare ikke fået postet den her på siden før nu.
Selvom video er “gammel”, fra juli, så viser den stadigvæk hvad vi kan forvente at Multitasking på Windows Phone 7.5 aka Mango.

Mange læsere her på siden har måske allerede en beta version af Mango på deres telefoner og er glade for det.
Det som ingen endnu har prøvet, er at køre Mango og have flere tusinde app’s der understøtter multitasking.
Multitasking virker dog først når man har bygget sin app med de nye “Mango tools”, hvilket betyder at der skal sendes en update af ens app ud via Marketplace. Eftersom at der først for nylig (22. august) er blevet åbnet for muligheden for at publisere “Mango” apps til Marketplace, ja så er det relativ småt med disse apps endnu.

Når vi begynder at se rigtig mange app (dette arbejder mange udviklere på i disse dage vil jeg tro :) ) så tror jeg vi lige hæver niveau endnu et hak på Windows Phone.
Men nu ikke mere “fan-boy” snak fra mig – her er videoen.

Kilde: Wmpoweruser

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply