Windows Phone haler ind på iPad

| 6. september 2011 | 3 Comments

Ja, her har i så min første journalistiske genistreg af en overskrift – jeg lover at det ikke skal ske igen foreløbig, jeg kunne simpelthen bare ikke lige lade vær denne gang.

Det handler ikke helt om Windows Phone vs iPad, som overskriften antyder, nææ, det handler derimod om WindowsPhoneFan.dk vs iPadFan.dk.

Som du måske har set, så har vi her på siden en lille Chart.dk counter helt nede i bunden af siden ude til højre. Denne registrerer hvor mange besøg WindowsPhoneFan.dk har.
Disse data ryger så ind på Chart’s side og man kan se hvor siden ligger i forhold til andre i samme kategori, baseret på antal besøg.

Nedenfor er et screenshot fra Chart.dk, hvor det ses at vi lige pt ligger på 10. pladsen og er ved at hente iPadfan.dk.
Deres 262 besøgende om dagen vs vores 230 – vi skal nok nuppe dem lige om snart.

Bemærk at dette screenshot er taget 06.09.2011. Listen opdateres én dag daglig, nemlig kl 00:00, så talene vil højest sandsynlig være anderledes når du klikker dig ind på listen.

Disse informationer fortæller dig ikke noget om Windows Phone som sådan og måske synes du at det er ligegyldig info, men jeg synes nu det er meget sjovt, i sær når vi henter dem (ipadfan.dk).
Selvom det nok er mest interessant for mig som ejer og kører siden her, så kunne det måske alligevel være interessant at følge lidt med i for dig som bruger af siden, da du her vil kunne følge med i hvor besøgt WindowsPhoneFan.dk er, hvilket giver et forsigtigt indblik i hvor kendt/populært Windows Phone er i Danmark.

Nu vi snakker statestik og ligende, ville I så være interesseret i at jeg med mellemrum delte lidt info omkring trafikken/statestikken på WindowsPhoneFan.dk?
Igen, for at give en idé om udbredt kendskabet til Windows Phone er i Danmark.

Category: Andre nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Statestik for september 2011 | WindowsPhoneFan.dk | 9. oktober 2011
  1. Leif siger:

    Jep, -løbende statistik er (næsten) altid interessant. Jeg stemmer for!

  2. Mads siger:

    Ok cool. Nu står jeg godt nok over for at skulle flytte i hus lige her om en uge, men jeg kan se om jeg evt. kunne lave et indlæg om måneden, med den forgangne måneds statestik, så vi kan følge med i kendskabet til Windows Phones udbreddelse i Danmark (eller i hvert fald en lille indikation der af).

Leave a Reply