Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Opsætning af regions indstillinger

Opsætning af regions indstillinger

| 14. september 2011 | 0 Comments

Bemærk: På nuværende tidspunkt ved jeg ikke hvordan dette kommer til at fungerer med den endelige danske version af Windows Phone.
Denne artikel er lavet med udgangspunkt i Windows Phone Mango Beta 2 (v7712) hvorfor denne artikel måske bliver overflødig for dig hvis du køre med den endelige version af Windows Phone 7.5.

Min telefon køre med Windows Phone 7.5 (Mango) Beta 2 (v7712). Dette betyder at min telefon ikke fra “fødslen” er sat til at skulle leve i Danmark, hvorfor den som udgangspunkt tror at den er i USA.

Derfor er det en god idé som noget af det første når du har været igennem den første opsætning, at ændre dine “Regions Indstillinger” så din telefon ved at den befinder sig i Danmark.

Gå ind i Settings –> region + language

På Windows Phone 7.5 (Mango) Beta 2 er dansk ikke et muligt sprog, hvorfor jeg ikke kan vælge det i “Display language”.

Det jeg dog altid ændre er “Region format”, hvilket gør at datoer, uge dage, måneder osv. er danske. Se nedenstående screenshot til venstre, her kan ses at i de to “sample” dato felter der ser det dansk og “korrekt” ud.

Derudover så ændre jeg også altid “System locale”. Denne er jeg faktisk ikke 100 % på hvad gør, men jeg ændre den altid. Har googlet det lidt og kan umiddelbart ikke finde ud af hvad den helt præcis gør. Hvis du ved det så lad mig det vide i en kommentar nedenfor så vi kan få rettet artiklen her til.

Bemærk, du at skal trykke på den understregede tekst i toppen “Tap here to accept…” for at ændringerne træder i kraft. Når du trykker her vil telefonen genstarte. Trykker du i stedet på “Tilbage” eller “Start” knappen, bliver intet gemt.

Din telefon er nu sat til så “dansk” som den kan blive, uden den endelige version af Windows Phone 7.5 Smiley

Få mere ud af din Windows Phone og læs andre “Kom i gang” artikler.

Fandt du fejl eller mangler i ovenstående artikel?
Tøv ikke med at give feedback i kommentar feltet nedenfor.
På forhånd tak.

Tags: , ,

Category: Kom godt i gang

Leave a Reply