Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvornår kommer den Mango!

Hvornår kommer den Mango!

| 16. september 2011 | 4 Comments

Så blev det ikke d. 15. september at vi fik Mango alligevel…øv!

Dog kunne noget tyde på at nogen er begyndt at få Mango på deres telefoner fra d. 15. september. I hvert fald hvis man skal tro denne nyhed. Her påstås det at man i Taiwan kan gå ned med sin HTC Mozarts eller HTC HD7 og få den opdateret i en tele forretning. Hvorfor ikke bare updatere som normalt? Tilsyneladende fordi “language packen” kun kan lægges på nede i forretningen…hmm.

Derudover så er Joe Belfiore også kommet med en lille teaser på en evt. launch dag.


I dette tweet gentager han at Microsoft har sagt at Mango kommer til efteråret, fall på engelsk. Han linker til definitionen af “fall”, som i USA er d. 23. september – så her har vi endnu en dato at gå efter.

Nu må vi se hvad der sker, jeg har enda Mango (beta) allerede og selv jeg er træt af at vente og lege “Ulven kommer”.

Dog kunne der være noget om at Mango kommer i slutningen af september. Mobil.nu oplyser at Microsoft Danmark har indkaldt til pressemøde d. 28 september for at fortælle noget mere om Mango – så slut september må være det bedste bud ind til videre.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. kim kristensen siger:

  Er ved at være træt af Joe B ,så kom dog med en release dato ,alt andet er jo latterligt.

 2. FacilisDK siger:

  Mango er langt væk. Vi er inde i en uendelig løkke af undersøgelser og tests, foretaget af modvillige amerikanske udbydere. Problemet her er som jeg ser det, ms som ikke magter at skære igennem. NoDo skandalen om igen.

 3. Mads siger:

  Well, til Microsofts forsvar så kan man sige at de hele tiden har sagt “efterår 2011″ – det er det jo ikke endnu… Det er alle rygterne der får folk op at køre og desværre måske tager pusten fra mange inden Mango overhoved er landet….

  Det som Microsoft måske skulle overvejer til næste gang det var at lade vær at fortælle noget om den kommende update før den er langt tættere på at være færdig og klar på folks telefoner.

 4. kim kristensen siger:

  Tror de kører WP7 med venstre hånd ,og bruger alle de stærke recurser på Win8 ,det ender ikke godt Apple skubber deres Ip5 ud og så kan de halse efter igen .

Leave a Reply