Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Videochat med Mango - WindowsFan.dk

Videochat med Mango

| 17. september 2011 | 0 Comments

En af hardware-ændringerne i Mango-telefonerne er fronfacing kameraerne. Her har Microsoft så udsendt deres første video, hvor en person laver en video opringning via en app Tango. Sjovt nok er Tango også kodenavnet for Microsofts næste mindre opdatering. I videoen bruger han mobilen HTC Titan, som blev vist i en af vores tidligere artikler.

I følge videoen ser det ud til at man skal have venner, som også bruger Tango. Så det minder meget om Apple’s Facetime. Dog forventer man i fremtiden , at Microsoft integrerer Skype i deres styresystem. Da Skype er blevet opkøbt af Microsoft tilbage i Maj måned.

Man kan også skifte imellem de to kameraer.

http://www.youtube.com/watch?v=FNwUv4dQFCk&feature=player_embedded

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply