Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvilket features kunne du godt tænke dig i næste Windows Phone update?

Hvilket features kunne du tænke dig i næste Windows Phone update?

| 28. september 2011 | 8 Comments

Nu har du muligheden for at lade Microsoft vide hvad du godt kunne tænke dig i næste, eller kommende, updates til Windows Phone.

Så hold dig ikke tilbage med at “vote” gode idéer op og kom med nye hvis de ikke allerede er forslået – du er med til at gøre Windows Phone endnu bedre!

Giv din feedback

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Søren siger:

  Dansk UI!

  Nogen der ved hvornår den sprogpakke frigives.. Syntes at have læst at MS DK for længst er færdige med den.

 2. Osberg siger:

  Helt klart en ting jeg savner : http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2210333-custom-theme-colors

  Med at kunne få et transperant theme til telefone, så man kan putte et fedt baggrunds billede som vil blive vist i stedet for… :)

 3. Osberg siger:

  Ja er enig med Søren her… Dansk UI vil være nice :)

 4. Mads siger:

  Hehe ja dansk ville være nice, men det er jo noget som gerne skulle komme snart…ikke noget der først kommer i “næste” version af Windows Phone :)

  Jeg kunne personlig godt tænke mig at de kiggede lidt på kalenderen igen, synes til tider den er lidt “besværlig” at bruge. Har ikke nogle konkrete forslag, den skal bare være bedre og lettere at bruge.

 5. Jesper Hansen siger:

  Enig med kalenderen, som lader slet ikke har den overskuelighed som IOS og Android. Men ellers vil jeg bare have wifi tethereing i samtlige modeller og som nævnt ovenfor, mulighed for lidt mere alsidighed i form af farver og billeder til startskærmen.
  ps. og så blev jeg så skuffet over manglende dansk sprog, at LG’en igen blev lagt væk og købte en brugt Iphone i stedet for :-)

 6. Asger Wille siger:

  Det ville være fantastisk, hvis musikafspilleren fik tilføjet et afsnit til lydbøger på linje med musik, videoer og podcasts.

 7. Flemming Riis siger:

  Folders men der er nok sagt til hudløshed

  Kalender jeg ville elske en opret i alle kalendre feature så hvis jeg opretter en aftale i kalender A bliver den sat som busy i kalender B og C

Leave a Reply