Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Forstå tallet på email, besked og mig tiles

Forstå tallet på email, besked og mig tiles

| 30. september 2011 | 2 Comments

Når man snakker email/sms, så er man typisk vant til at hvis der står et tal fremhævet, så er det antallet af ulæste emails/beskeder.

Dette er ikke tilfældet på Windows Phone – her er det antallet af nye emails/beskedersiden sidst man kiggede der vises.

Dette lyder måske som en lille forskel, men i praksis har den faktisk enormt stor betydning.

Da jeg havde iPhone havde jeg tit det problem at jeg havde mange ulæste emails. Både fordi jeg modtager mange emails, men også fordi jeg med vilje vælger at lade nogle emails være ulæste, fordi det fx er nogle jeg ved jeg skal læse grundigt senere når jeg er ved min PC. Dette gjorde på min iPhone at jeg tit havde et ret højt antal ulæste emails stående på mit “email” ikon. Dette gør at når man checker din telefon og lige hurtig kigger, så kan det være svært at huske om der nu stod 53 eller 56 sidst man kiggede. Har man fået en ny email eller ej? Så bliver man nød til at åbne email applikationen og se om man kan kende den seneste email.

Dette synes jeg virkelig var irriterende på iPhone!

På Windows Phone ved man at når der står et tal, så er der kommet noget nyt som man endnu ikke har set. Af den grund trykker man sig ikke unødvendigt ind i de forskellige dele af telefonen – smukt!

Tags: , , ,

Category: Kom godt i gang

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. paul siger:

    Er det ikke muligt at hente ældre emails frem på windows phone, eller er der en begrænsning på hvor mange mails der kan hentes. Jeg vil ofte gerne læse en ældre mail, men kan ikke gå tilbage som jeg kunne på min iPhone.

  2. Asger siger:

    Det burde du kunne indstille, hvis du mail-udbyder tillader det.

    Gå ind på mail -> gå ind i indstillinger -> Her skulle gerne være en kanp med teksten “indstillinger for synkronisering”, klik på den -> 3. felt (på min lumia 925) hedder “download mail fra”. Det har jeg sat til når som helst. Så har jeg hele min indbakke på telefonen.

Leave a Reply