Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone allerede på højde med iPhone

Windows Phone allerede på højde med iPhone

| 30. september 2011 | 2 Comments

Windows Phone 7.5 (Mango) er dårlig nok blev frigivet før Mobilsiden.dk roser Windows Phone til skyerne – SÅDAN!

Når Nokia begynder at rykke på Windows Phone, så skal konkurrenterne stå tidligt op.

Windows Phone er godt, virkelig godt. Selv på en relativt langsom hardware, uden dual-core processor, virker produktet flydende og overbevisende.

Mobilsiden.dk

Virkelig dejligt at se endnu flere positive nyheder om Windows Phone. Selvfølgelig er Windows Phone ikke perfekt og fejlfrit, der er plads til en masse forbedringer osv, men det begynder virkelig at være en værdig konkurrent til Android og iOS.

Som mange andre så er det jeg savner mest apps og telefoner der er lidt “lækre” (café potentiale). Apps’ne skal nok komme over tid og forhåbentlig kommer Nokia med nogle “killer” telefoner – det håber jeg i hvert fald.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kim kristensen siger:

    Mht apps ,kunne MS sætte en side op som de har gjort det med hvad vi kunne tænke os ,i de næste updates ,så lave en side hvor man kunne ønske apps til WP7 ?

  2. Mads siger:

    God idé, uden dog lige at kunne huske hvor – så tror jeg faktisk det er lavet et sted. Måske i form af noget konkurrence faktisk.

Leave a Reply