Facebook problemer i People Hub

| 4. oktober 2011 | 1 Comment

Facebook har lavet nogle ændringer der gør at Windows Phone bliver set som en 3. part app overfor Facebook, hvorfor du kan risikere at nogle af dine venners posts ikke kommer frem på din Windows Phone.

Det sker dog kun hvis folk selv har været inde og ændre deres “Privacy settings”. Lad os håbe Microsoft tager en alvorlig snak med Facebook og for dem til at ændre det, da Facebook integrationen jo er en kæmpe stor del af Windows Phone.

To be able to see your contact updates in the People Hub, that contact will need to alter their privacy settings and enable “status updates” in the following area: “> Privacy Settings > Apps and Websites: Edit your settings > How people bring your info to apps they use: Edit your settings”

Kilde

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Christian siger:

    Ufatteligt at det ikke bare virker. De har vel en ambition om at konkurrerer med Apple, ikke?!

Leave a Reply