Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 7.5 vs iPhone 4S

Windows Phone 7.5 vs iPhone 4S

| 5. oktober 2011 | 4 Comments

Så kom Apple’s nye iPhone. Ved første øjekast ligner det jo den gamle iPhone 4, men hvis man kigger rigtig godt efter så er der et ‘S’ i slutningen af den nye :)

Personlig mener jeg, ligesom man andre medier, at det er en smule sølle at de kommer med en iPhone 4S – som minder SÅ meget om den gamle. Apple Fans vil nok mene noget andet, men jeg havde personlig forventet noget lidt mere “fantastisk”.

Bedøm selv hvad du finder mest interessant – ja hvad mon :P

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. kim kristensen siger:

  WP7 har potentiale ,men tror jeg springer tilbage til IP4s ,når man ikke er i stand til at sørge for at marketplace er på dansk men hollandsk ,at man ikke er i stand til at kunne opdatere sit UI til dansk samt at man ikke vil blive i stand til at bruge de fede features som local search osv ja så er det jo ikke godt nok .Når de har alt på plads ja så kan det være jeg returnere til WP7 men som tingene er nu så er det farvel.

 2. Mads siger:

  Ok fair nok Kim, kan sagtens følge dig.

  Vi ser dig helt sikkert her på siden igen… om lidt tid ;)

 3. Rene siger:

  Jeg har bestilt en Samsung Omnia W med Mango. Og jeg glæder mig så meget til den kommer. Ser virkelig frem til Windows Phone 7. Er træt, at min iPhone 4.

 4. Mads siger:

  Hvor (hos hvem) har du bestilt den og hvornår regner de med at kunne leverer – hvis man må spørge :)

Leave a Reply