Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Statestik for september 2011

Statistik for september 2011

| 9. oktober 2011 | 0 Comments

I et tidligere indlæg lovede jeg at skrive lidt om statestikken her på WindowsPhoneFan.dk.

I dette indlæg vil jeg kigge på statestikken for september måned.
Jeg håber at kunne gøre det her hver måned så man kan følge med i udviklingen.
Denne gang handler det så om september 2011.

Men hvorfor er dette interessant for dig som bruger? Well, egentlig kan du jo også være lige glad, men jeg gør dette af to grunden.

For det første kunne der være nogen af jer her på siden som syntes det kunne være sjovt at vide lidt mere i detaljer om hvor mange der besøger siden her osv. og dette vil jeg selvfølgelig gerne dele.

For det andet så er WindowsPhoneFan.dk det eneste (mig bekendt) danske website der handler udelukkende om Windows Phone. Af den grund så tænker jeg at trafikken her på siden, alt andet lige, må give en god indikation af hvor “kendt” Windows Phone er i Danmark.

I sær den sidste del her bliver ekstremt spændende at følge med i og er hovedordsagen til jeg skriver disse “statestik” indlæg.

I dette første indlæg vil jeg nok ikke konkluderer så meget, men mere bare oplyse talene som jeg finder interessante for september 2011. I næste indlæg (oktober) kan vi så begynde at sammenligne.

Men nu ikke mere snak, lad os kigge på nogle tal.

Oversigt


Absolut entydige besøgende

 

For at holde det simpelt tager jeg ikke mere med end de to ovenstående oplysninger.
Har du spørgsmål til hvad nogen af det ovenstående betyder så skriv en kommentar.

Som det ses er trafikken (antallet af besøg og besøgende) stigende, hvilket er helt fantastisk. Jeg er rigtig tilfreds med hvor mange der allerede besøger siden, 3104 unikke besøgende om måneden synes jeg er virkelig flot, i sær når man regner med hvor lidt Windows Phone er udbredt og kendt i Danmark.
Der til skal lægges at WindowsPhoneFan.dk jo kun er eksisteret siden starten af juni 2011 – så jeg synes nu det går præcis som det skal.

Bliver spændende og sammenligne ovenstående med oktober 2011 når vi kommer så langt.

 

Du er som altid meget velkommen til at skrive en kommentar til dette indlæg, specielt til et indlæg som det her som jeg meget gerne vil høre om er noget gerne vil have jeg bliver ved med at lave eller om jeg bare skal droppe det?
Har WindowsPhoneFan.dk flere eller færre besøgende end du havde regnet med?
Andet?

Tags: , ,

Category: Andre nyheder

Leave a Reply