Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Ugenumre i kalenderen

Ugenumre i kalenderen

| 9. oktober 2011 | 4 Comments

Ricky er kommet med et smart trick til hvordan man kan få ugenumre i sin kalender,  inde i forummet.

…ved at abonere på “Week numbers (EU)” (se nedenstående link) i din Live-mail, så fås ugenumrene som man vil have dem.

http://www.webcal.fi/xx_en/webcals.php

…man kan på siden vælge “settings” for den givne kalender og vælge hvordan det skal vises i din Live-kalender. Eksempelvis har jeg kun ugenummeret vist om mandagen.

Fungerer upåklageligt :)

Jeg har fuldt Ricky’s “guide” og resultat blev som det ses nedenfor.

 

Jeg har gjort som Ricky skriver og er endt ud med at have denne URL, som er stien til en kalender der viser ugenumre om mandagen.

Jeg går her efter over på live.com køren musen hen over “Hotmail” og så ned på “Calendar” (ja mit er på engelsk ved ikke hvorfor).

Herefter trykker jeg oppe i toppen på “Subscribe“, indsætter kalender url’en fra før og giver den et navn.

Så tænker den lidt…meget faktisk…

Nå, endte med at den gik i stå, eller også løb min tålmodighed bare ud, i hvert fald gik jeg væk fra siden og over på “Kalenderen” inde på live.com og kunne her se ugenumre om mandagen – cool!

Da jeg er logget ind på live.com med det samme live-id som jeg bruger som root live-id på min telefon, kan jeg nu gå ind i kalenderen på min telefon. Under Settings(Indstillinger) kan jeg nu se min “Ugenumre” kalender, jeg kan give den en farve og slå den til og fra.

Nu har jeg ugenumre i min kalender på min Windows Phone – tak Ricky :)

Tags: , ,

Category: Tips & Tricks

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Michael siger:

  Jeg er ny WP bruger og starter med Lumia 900, så skulle mene jeg er godt igang. Fandt da også denne vejledning super skøn, men det er på ingen måde lykkedes mig at gennemføre hvad der står. URL-linket vil åbne i outlook og henter man det fra sitet vil ser det ud til kun at virke til google kalender hvor der jo allerede er ugenumre, men som stadig ikke dukker op på mobilen.

  Med andre ord skal jeg bruge en MEGET mere udførlig beskrivelse af hvad jeg skal gøre for at kunne sige om det er fordi det ikke virker i mit tilfælde eller det er evnerne der er for begrænset (det sidste er ikke usandsynligt, men det burde sgu ikke være så svært!)

 2. jakob_W siger:

  Jeg kan se i det i kalenderen, både hotmail og kalenderappen i win 8, men ikke på min lumia 800. Hvad har jeg gjort galt?

  /Jakob

 3. Hans Dagfinn siger:

  Meget nyttigt post!

 4. LinneaBold siger:

  I have checked your site and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google’s search
  results, but there is a tool that can help you to create 100% unique articles,
  search for: SSundee advices unlimited content for your
  blog

Leave a Reply