Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone i Danmark: Status oktober 2011

Windows Phone i Danmark: Status oktober 2011

| 10. oktober 2011 | 0 Comments

Det kan værer svært at finde hoved og hale i hvad der sker på Windows Phone scenen i Danmark. Jeg vil derfor prøve at samle hvad jeg ved lige pt i dette indlæg.
Hvis jeg har glemt eller overset noget, så smid en kommentar i bunden så vi kan få det hele med og få de rigtige informationer ud.

Mango’en er landet

Ja, så skete det, den LÆNGE ventede Mango opdatering begyndte at rulle ud fra Microsoft d. 27 september 2011. Mango opdateringen tager Windows Phone op på versions nummer 7.5, hvorfor det nu bør hedde Windows Phone 7.5 hvis man skal være helt præcis.

Udrulningen af 7.5 er i skrivende stund stadigvæk i gang og bør være tæt på overstået efter ca. 4 uger, dvs. i slutningen af oktober skulle alle gerne have fået 7.5 på deres telefoner.

Hvis du gerne vil “snyde” dog foran i 7.5 kø’en, så er der link til et lille “trick” i dette indlæg.

 

Hvor blev det danske sprog af?

Efter 7.5 begyndte at rulle ud, begyndte folk også at spørge rundt omkring på nettet hvor det danske sprog på Windows Phone blev af.
Blev vi ikke lovet at menu’erne i 7.5 (Mango) ville være på dansk?

Jo, det gjorde vi og det bliver de også – i følge Microsoft. Seneste udmelding fra Microsoft er at der kommer opdateringer ud med dansk “sprog pakke”, de ved dog bare endnu ikke hvornår. Det er noget producenterne styrer. Ja, det er godt nok lidt bøvlet med at få sin “gamle” Windows Phone til at “tale” dansk, men ok, man skal regne med at det jo kun er alle os “first movers” der har problemet. Alle nye Windows Phone telefoner vil jo være født med dansk.

 

Hov, kategorierne i det danske Marketplace er på Hollandsk?

Ja der må vidst være tale om en lille smutter der. Hallo Microsoft, det er ikke os med træsko, møller og diger :)

Microsoft skulle dog være på sagen og skulle få det fixet hurtigst muligt – lad os håbe det er snart, for det er en smule svært at overbevise venner, kollegaer osv. om at Windows Phone er cool med sådan nogle tosse fejl her.

 

Webbaseret Marketplace

I forbindelse med lanceringen/udrulningen af Windows Phone 7.5 kommer nu også et Webbaseret Marketplace. Virkelig smart!

Det er så meget nemmere at dele information om apps med venner og bekendte, nu får de bare et link til det webbaserede Marketplace og så kan de gøre hvad de vil derfra. Ja man kan sågar installere apps på sin telefon fra dette nye Marketplace på nettet, plus man kan finde sin telefon osv osv.

Giv det et kig hvis du ikke har set det endnu.

 

Nye telefoner?

I forbindelse med Windows Phone 7.5 skulle vi jo også gerne snart begynde at se nogle nye telefoner. Jeg forsøger at samle de telefoner der bliver lanceret i Danmark på siden “Telefoner i Danmark“. Så den side er altid et godt udgangspunkt for at finde ud af hvad du har af muligheder her i Danmark.
Jeg forsøger også at holde siden opdateret med om telefonerne reelt er i handlen eller om der er en forventet dato for hvornår de kan købes.

 

Nokia?

Nokia bliver jo en kæmpe stor del af Windows Phone’s udbreddelse/success og det er derfor interessant også lige at vide hvad der sker på den front.
De holder kortene tæt på kroppen må man sige, men når de endelig fortæller noget om deres kommende Windows Phone telefoner, så er det med selvsikkerhed i stemmen. Nokia ved de kommer med nogle killer telefoner – fedt!

Ind til videre har vi dog ikke set nogen helt rigtig telefon endnu, altså med specs og det hele – officielt i hvert fald.

Det vi ved nu (rygter) er at Nokia i hvert fald har tre telefoner i lommen lige pt.

Nokia holder “Nokia World” konference i London d. 26-27 oktober 2011 – det bliver spændende!

Tags: ,

Category: Andre nyheder

Leave a Reply