Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af LG Optimus 7 med Mango (mobilsiden.dk)

Anmeldelse af LG Optimus 7 med Mango (mobilsiden.dk)

| 19. oktober 2011 | 0 Comments

LG Optimus 7 / LG E900

Mobilsiden.dk har lavet en anmeldelse af LG Optimus 7 som netop er blevet relanceret i Danmark med Windows Phone 7.5 – dvs. OS’et er på dansk.

Anmeldelsen er ret negativ, dog mest møntet på hardwaren (de er glade for Windows Phone i sig selv), da de mener den har et kedeligt look.

Det er sjovt hvad der kan ske på ca. 12 måneder, for da de anmeldte telefonen første gang synes de den var så fin at se på :)

Selve telefonen er også både elegant og eksklusiv at se op(på), og materialerne er med til at trække indtrykke gevaldigt op.

Kilde

I mine øre lyder det mere som om man jo skulle få anmeldelsen til at være anderledes end den første – men hey, det kunne være klaret på en anden måde – lad vær at anmeld den samme telefon med 12 måneders mellemrum – just a hint.
Man anmelder vel heller ikke hardwaren på iPhone 3G fordi der lige er kommet en iOS 5 opdatering – eller hva?
Selvfølgelig skuffer en 12 måneder gammel telefon, det kan vel ikke komme som nogen overraskelse.

Når det er sagt, så vil jeg sige at LG Optimus 7 er lidt kedelig i designet efter min smag, men det har jeg ment siden jeg fik den og ikke noget jeg lige har fundet på 12 måneder efter jeg fik den.
Den har dog, her 12 måneder efter, stadigvæk hardware knapper (tilbage, start og søg) og det er jeg stadigvæk meget glad for, da touch knapper desværre for nemt bliver aktiveret så man kommer til at trykke på dem ved en fejl tit.

Generelt har Windows Phone (måske noget Nokia snart ændre på) den udfordring at der ikke er nogle “cool” telefoner med det endnu.
Vi mangler telefoner med “café potentiale”, noget som er smart/cool at vise frem.

Tags: ,

Category: Anmeldelser

Leave a Reply