Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Tilgængelige funktioner og tjenester - oversigt

Tilgængelige funktioner og tjenester – oversigt

| 19. oktober 2011 | 0 Comments

På den nye version af WindowsPhone.com har Microsoft lavet en fin oversigt hvor man kan se i hvilke lande og på hvilke sprog forskellige features/services er tilgængelige.

Hvilke funktioner og tjenester, der er tilgængelige i Windows Phone 7.5, kan variere fra land til land. I denne artikel beskrives nogle af de primære forskelle mellem lande/områder: Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Hong Kong, Indien, Irland, Italien, Japan, Korea, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og USA.

Hvis dit land eller område ikke vises herunder, vil funktionen eller tjenesten muligvis ikke være tilgængelig, eller tilgængeligheden kan variere i forhold til andre lande/områder. Hvis en funktion eller tjeneste ikke er tilgængelig i dit land/område endnu, bedes du vende tilbage senere. Vi arbejder hårdt på at udbrede oplevelserne til alle lande/områder.

Derudover vælges nogle funktioner og tjenester af mobiloperatøren eller telefonproducenten.

Se oversigten på dansk her

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply